Bart en Roy van Het Station hebben voor Hoek VT de anderhalve meter borrelplank samengesteld.
Bart en Roy van Het Station hebben voor Hoek VT de anderhalve meter borrelplank samengesteld. (Foto: aangeleverd)

Hoek VT brengt gezelligheid thuis

BOVENKARSPEL - Hoek VT zorgt in samenwerking met Het Station in Enkhuizen voor de gezelligheid thuis de komende feestdagen. Bart en Roy van Het Station hebben voor Hoek VT de anderhalve meter borrelplank samengesteld voor vier personen. Geheel coronaproof op anderhalve meter van elkaar samen genieten van deze culinaire verassing.

Samen genieten van de anderhalve meter borrelplank

Het Station heeft de lekkernijen zorgvuldig samengesteld met allerlei streekproducten. Iedere klant die een tuinset of slaapsysteem bij Hoek VT koopt in de maand december, ontvangt een cadeaubon voor de borrelplank. Tevens is hier een leuke actie aan gekoppeld: maak een foto van de borrelplank met elkaar en tag daarin de aanwezigen én Hoek VT via Facebook of Instagram. Onder de deelnemers wordt een hoofdkussen van M Line verloot.

"In verband met corona vond Hoek VT het hoog tijd om wat gezelligheid bij de mensen thuis te brengen", aldus Sander Bollekamp. "Er is weinig mogelijk maar de anderhalve meter borrelplank zorgt ervoor dat je ver genoeg bij elkaar vandaan zit, maar toch samen volop kunt genieten van de overheerlijke hapjes."

Acties

Hoek VT heeft in december altijd scherpe acties op boxsprings en matrassen, waaronder 25 procent korting op onder andere M Line en Tempur. Tevens staan bij Hoek VT uitlopende modellen uit de collectie van 4 Seasons Outdoor. De prijzen zijn spectaculair.

Hoek VT is gevestigd aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel. Telefoon: 0228.520791. De winkel is zes dagen per week geopend. Meer informatie: www.hoekvt.nl .