Afbeelding
(Afbeelding aangeleverd)

Happy New You!

REGIO - Begin 2020 is het Cambridge Weightplan omgedoopt tot het 1-op-1-dieet. Een uniek concept, waarin je samen met je consulent werkt aan een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Het jaar is behoorlijk anders verlopen dan we van tevoren gedacht hadden. Maar juist in deze rare tijd is het zo ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Met voeding en levensstijl. Jouw consulent is er voor jou.

Stappenplan 1-op-1-dieet biedt handvatten

We weten inmiddels dat het hebben van overgewicht, naast allerlei nadelen in gezondheid en zelfbeeld, ook een negatieve invloed heeft op het verloop van een eventuele Covid-19-besmetting. Daarom is het zo belangrijk om daar ook aandacht aan te schenken.

Op gewicht blijven

Niet alleen afvallen is belangrijk; ook het op gewicht blijven. Het stappenplan van het 1-op-1-dieet geeft je de benodigde handvatten. En samen met je consulent kijk je welke stap bij jou past.

Online

Naast fysieke begeleiding is het ook mogelijk om online, vanuit je eigen huis, het programma te volgen. Kijk op www.1op1dieet.nl voor meer informatie.

Kies ervoor om in het nieuwe jaar te stralen en maak vandaag nog een afspraak voor meer informatie of een intakegesprek. Zie voor adressen de advertentie op pagina 16 in deze krant.