Neem een kijkje in de feestwinkel Kitty's Heksenketel.
Neem een kijkje in de feestwinkel Kitty's Heksenketel. (Foto: aangeleverd)

Kitty´s Heksenketel

Wat een onzekere tijd beleven wij op dit moment. Of het nu om werknemers of ondernemers, jonge of ouderen gaat, met het Coronavirus hebben we allemaal te maken. De één meer dan de ander maar iedereen op zijn eigen manier.

Wij als feestwinkel hebben daar, zoals u begrijpt, veel last van. Alle evenementen groot of klein vonden of vinden geen doorgaan. Bruiloften, jubilea, verjaardag enz. worden verplaats of in kleinere kring gevierd.


Over grotere evenementen , bierfeesten, Halloween, Sinterklaas en carnaval in de regio, wordt nog druk overlegd. En dan hebben we nog (avond)vierdaagse, het Voetbal, Olympische Spelen en ga zo nog maar even door.


Maar met dank aan de klanten die ons trouw zijn blijven bezoeken gaan wij het, zoals het nu uitziet, redden. Want er is nog steeds volop keus in versieringen en ballonnen. Bovendien maken wij nog steeds prachtige ballondecoraties voor elke gelegenheid. Ook hebben wij Gifts te koop voor diverse gelegenheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zwemdiploma, jarige, papa/mama, sarah/abraham en huwelijk.


Verder hebben wij ruimtegemaakt om de speelgoedhoek verder uit bereiden. Zeker nu de feestdagen er weer aan komen, kunt voor een leuk cadeautje bij ons terecht. Er is keus in babyspeelgoed, auto’s, poppen, puzzels, spellen, diamondpaint, enz. enz. Dus kom gezellig eens langs in de winkel.

Openingstijden

Di t/m vr 9.30 tot 17.30 za 9.30 t/m 16.30.

Om iedereen te laten weten dat wij nu nog meer speelgoed verkopen, beginnen wij as dinsdag 13-10-2020 om 9.30 uur met een actie.

Op dinsdag 13-10-2020: Bij aankoop van Lego vanaf € 15,00 krijgen de eerste 4 klanten een lego horloge t.w.v. € 27,99 gratis.

Op woensdag 14-10-2020: bij aankoop van een Fischer Price product vanaf € 15,00 krijgen de eerste 3 klanten een Krokodil van Fischer Price t.w.v. € 22,99 gratis

Op donderdag 15-10-2020: bij aankoop van een bordspel vanaf € 15,00 krijgen de eerste 2 klanten het bordspel Zoek de verschillen t.w.v. € 14,99 gratis.

Verder hebben we vanaf dinsdag 13 t/m 17-10-2020 voor alle speelgoed kopende klant een aardigheidje. OP=OP.


Feestelijk groeten Kitty

Afbeelding