Vele (vrijwillers)handen maken licht werk.
Vele (vrijwillers)handen maken licht werk. (Foto: aangeleverd)

'Vacatures' in Uitgeest

UITGEEST - Vrijwilligers Informatie Punt is regelmatig op zoek naar vrijwilligers voor organisaties en (sport)verengingen in Uitgeest.

Vele handen maken licht werk

Een woordvoerster laat weten: "Vrijwilligerswerk is er voor iedereen en is voor iedereen anders. Wil je werken met kinderen, volwassenen of ouderen, met planten of dieren, met gereedschap of papieren? Het kan allemaal."

"Wil jij je talenten ontwikkelen en heb je een hart voor kinderen? Brood & Spelen zoekt overblijfkrachten voor Basisschool de Wissel. Ben je technisch en een echte klusser in je eigen huis? Vind je het een sport je eigen energieverbruik te volgen en te verlagen? Dan pas jij misschien wel goed in het team van huizendokters van Duec.Heb jij oog voor details, ben je handig en loop je graag een rondje? MHCU zoekt een clubhuis/accommodatie beheerder, die regelmatig een rondje langs de sportvelden en het clubhuis maakt en controleert of alles er goed bij ligt. Heb jij tijdens de corona crisis ook jouw creatieve ik weer gevonden en wil je hier graag iets nuttigs mee doen? Op vrijdagavond kunnen de kinderen van de timmerclub van de Fabo Hobbyvereniging creatieve hulp goed gebruiken. En tot slot: FC Uitgeest zoekt een bestuurslid commerciƫle zaken met een commerciƫle achtergrond of iemand die hiervoor studerend is."


Kijk voor meer informatie over genoemde vacatures en voor meer mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl of bezoek VIP maandag en woensdag van 9.30 tot 12.00 uur, Middelweg 28 Uitgeest (hal gemeentehuis), info@vipuitgeest.nl, tel. 06-24178778.