Wethouder Monique Stam en Winfred de Nijs, directeur van De Nijs, brachten samen een toost uit op een voorspoedige bouw
Wethouder Monique Stam en Winfred de Nijs, directeur van De Nijs, brachten samen een toost uit op een voorspoedige bouw (Foto: aangeleverd)

Feestelijke bouwhandeling Lapis Lazuli

HEERHUGOWAARD - Afgelopen maart kon de feestelijke start van de bouw van nieuwbouwproject Lapis Lazuli niet doorgaan vanwege het coronavirus. Met alle maatregelen in acht nemende was het afgelopen zaterdag dan toch zover. In diverse shifts konden kopers aanwezig zijn om digitaal de feestelijke bouwhandeling te zien. De Nijs had hiervoor een film laten maken en deze was op groot scherm te zien. Dit werd positief ontvangen.

‘Lapis Lazuli voor meer dan 90% verkocht’

Wethouder Monique Stam en Winfred de Nijs, directeur van De Nijs, brachten samen een toost uit op een voorspoedige bouw. Daarna konden de kopers in groepjes van 4 personen de bouwplaats op. De kopers vonden het fijn om in deze tijd toch elkaar te kunnen ontmoeten en het complex in aanbouw te bekijken. Lapis Lazuli is gelegen in het centrum van Heerhugowaard, hoek Zuidtangent en de Parelhof. De contouren van het gebouw zijn inmiddels goed zichtbaar. Vanaf het stadsplein zal straks een indrukwekkende trap richtring de binnentuin lopen. De bouw vordert en van fase 1 zijn de vloeren en wanden van de 3e verdieping gestort. Afgelopen week is de vloer van de 4e verdieping gestort. Binnen enkele weken zal het hoogste punt bereikt zijn.

Verkoopevent

Na de feestelijke handeling was het ook voor geïnteresseerden mogelijk om op afspraak een bezoek te brengen aan de binnentuin en het complex in aanbouw. Uiteraard in acht nemende de geldende corona maatregelen. Ondanks het weer werd dit goed bezocht, we hopen weer een aantal geïnteresseerden enthousiast gemaakt te hebben. De verkoop van de 94 nieuwbouwwoningen in Lapis Lazuli gaat snel. Op dit moment zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar. Geïnteresseerden kunenn contact opnemen met Broekman Makelaars voor een persoonlijk bezoek op de bouwplaats.

Meer informatie

U ziet dat ondanks het coronavirus de verkoop door gaat. Wilt u luxe wonen in het centrum van Heerhugowaard? Op dit moment zijn er nog enkele 3-kamerappartementen en Lapis Lofts te koop. Wanneer u interesse heeft, is het mogelijk om een persoonlijke meet en greet op de bouw te hebben.

Bel of mail de makelaar: 072-562 55 44, nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl. Voor het beschikbare aanbod of impressies zie www.woneninlapis.nl