'De Grote Waarom Show'
'De Grote Waarom Show' (Foto: Kamerich & Budwilowitz/EYES2)

'De Grote Waarom Show’ in De Vest

ALKMAAR - Voor iedereen die nieuwsgierig is speelt Tg. Winterberg op woensdagmiddag 14 oktober de Grote Waarom Show. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Zij kunnen zelf ook meedoen in het interactieve ‘Fantasiedier’ en natuurlijk ook zelf heel veel vragen stellen. In De Grote Waarom Show gaat Tg. Winterberg met poppen, proefjes, animaties, filmpjes én samen met het publiek op zoek naar antwoorden op vele Waaroms.

Interactieve voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar

Maar er is meer! In de meedoe- voorstelling ‘Fantasiedier’ kun je voorafgaand aan de voorstelling in de foyer je eigen voorstelling spelen. Stel je eigen Waarom-vraag in de poppenkast in de foyer stellen of doen de of in De Grote Waarom Show vraag-van-vandaag-Grabbelbox doen. Misschien wordt hun vraag wel in de voorstelling beantwoord.

Toegangskaarten

De Grote Waarom Show is op 14 oktober om 13.30 u en om 16.00 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 9,50 (excl. drankje). De kaartjes voor ‘Fantasiedier’ (voorafgaand aan de voorstelling) zijn gratis, maar moeten wel worden gereserveerd. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel. 072- 5489999.