Binnenlandse Zaken is voortaan te vinden aan Berenkoog 51L.
Binnenlandse Zaken is voortaan te vinden aan Berenkoog 51L. (Foto: Theo Annes 0653328812)

Nieuw avontuur voor Binnenlandse Zaken

ALKMAAR - Binnenlandse Zaken kun je met een gerust hart een icoon van winkelstad Alkmaar noemen. De specialist op het gebied van woontextiel zit namelijk al sinds 1963 in het centrum van Alkmaar, waarvan 38 jaar aan de Laat. Maar daar gaat een einde aan komen. De winkel verhuist naar Berenkoog 51L (tegenover het DHL terrein) op Industrieterrein de Beverkoog. En het team van Binnenlandse Zaken heeft er zin in!

"Natuurlijk is het jammer uit het centrum te vertrekken, maar wat ons betreft is dit de juiste tijd. We hebben hier duizenden klanten mogen adviseren in hun stoffering bij een verbouwing of verhuizing. Dat doen we straks vanaf de Berenkoog. Deze plek is voor iedereen - klanten, onszelf en logistiek - gemakkelijk te bereiken. De bereikbaarheid staat in het centrum al jaren onder druk, maar vooral de tijd die nodig is om de juiste adviezen te geven, heeft ons doen besluiten dat het tijd is voor een nieuwe aanpak. We zijn al snel een paar uur per klant bezig en dan is werken op afspraak voor iedereen veel prettiger. Daarom werken we straks op de dinsdag, woensdag en donderdag op afspraak. Op vrijdag en zaterdag blijft de showroom 'gewoon' geopend voor iedereen die zonder afspraak langs wil komen om te kijken."

Huiskamer

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet, maar 3 november opent Binnenlandse Zaken zijn deuren aan Berenkoog 51L. "Het is een heel mooie ruimte geworden, wat meer een huiskamer en wat minder een winkel. Parkeren kan voor de deur dus dat is superpraktisch. Hier kunnen we nog beter onze klanten begeleiden, want wat wij doen is van allerlei stoffen en materialen een mooi kostuum maken. Het is maatwerk en dat zie je altijd terug in het eindresultaat!"

Actie

Om de opening van het nieuwe pand te vieren heeft Binnenlandse Zaken een mooie actie. Klanten krijgen namelijk het vierde raamdecoratieproduct (rolgordijn, duette, plisse etc.) cadeau. Deze actie geldt van 3 tot en met 30 november. Binnenlandse Zaken, Berenkoog 51L, 1822 BL Alkmaar, 072-5126871, info@binnenlandse-zaken.nl, www.binnenlandse-zaken.nl.