Sinterklaas coronaproof op bezoek bij Kindervreugd. (Foto: aangeleverd)
Sinterklaas coronaproof op bezoek bij Kindervreugd. (Foto: aangeleverd)

Sinterklaas coronaproof bij Kindervreugd

UITGEEST - Sinterklaas brengt ondanks de coronacrisis zaterdag 21 november een bezoek aan Kindervreugd in Uitgeest. Samen met zijn pieten komt hij langs in het clubgebouw van de vereniging aan de Middelweg 108-110.

Het feest begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. De zaal is open vanaf 9.30 uur. Helaas is het feest dit jaar alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar en niet voor de papa’s en mama’s.

Het wordt een drukke, maar gezellige ochtend voor de kindervriend

Het wordt een drukke, maar gezellige ochtend voor de kindervriend. Naast alle spelletjes die worden gespeeld roept hij de kinderen namelijk een voor een naar voren voor een gesprekje. Want wat is er het afgelopen jaar toch weer veel gebeurd. Kinderen hebben hun zwemdiploma gehaald, kregen een broertje of zusje of zijn voor het eerst naar school gegaan. Allemaal verhalen waar de goedheiligman uitgebreid de tijd voor neemt. Dit alles natuurlijk onder het genot van een glaasje limonade en pepernoten. Na afloop krijgt iedereen een cadeautje mee naar huis en kunnen de kinderen weer door papa en/of mama worden opgehaald.

Vooraf inschrijven


Kinderen die het leuk vinden om bij het Kindervreugd Sinterklaasfeest aanwezig te zijn, moeten vooraf worden opgegeven.


Dit kan via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl


Aanmelden is mogelijk van woensdag 11 tot donderdag 19 november.

Sinterklaasdisco conform de coronaspelregels

Om alvast in de stemming te komen, organiseert de vereniging de week ervoor, zaterdag 14 november, een speciale Sinterklaasdisco conform de coronaspelregels. Deze disco begint om 15.00 uur en is, net als het grote Sinterklaasfeest, door leden gratis te bezoeken, helaas ook weer zonder mama's en papa's. Aan niet-leden wordt voor beide activiteiten een kleine bijdrage gevraagd.

Meer informatie:

www.speeltuinuitgeest.nl