Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Lezing over vleermuizen

DEN HELDER - In Consuminderhuis Het FUNdament aan de Dintelstraat 153 (groene gebouw) in Den Helder wordt maandag 26 oktober vanaf 19.30 uur een lezing over vleermuizen gegeven door Jan Boshamer.

Op maandagavond deze maandagavond vertelt Jan Boshamer over het nut van vleermuizen in onze omgeving. Jan heeft jarenlange ervaring met het bestuderen en volgen van vleermuizen. Hij laat onder andere een vleermuiskast zien en vertelt over de werking daarvan. Let op: in verband met de veiligheid en gezondheid kan slechts een beperkt aantal personen bij deze lezing aanwezig zijn. Vol = Vol. Iedereen wordt verzocht een mondkapje te dragen. Dat kan worden afgedaan bij het plaats nemen, maar bij het verlaten van de plaats dient het weer te worden opgedaan.

Kasten

Maandagavond 2 november organiseert het FUNdament een workshop om een aantal vleermuiskasten in elkaar te zetten. Aansluitend wordt een dag gepland waarbij de kasten worden opgehangen in en rond het consuminderhuis, in de Falgatuinen. Ook voor de workshop geldt: vol = vol. Iedereen is van harte welkom. Opgeven is verplicht via e-mail: hetfundament153@gmail.com. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Petra Alders via bovenstaand e-mail adres.