Het team van TUTTO Woonstijl met van links naar rechts: Kelly Sue, Linda, Diana en Edo.
Het team van TUTTO Woonstijl met van links naar rechts: Kelly Sue, Linda, Diana en Edo. (Foto: WWW.KENNETHSTAMP.COM)

Het persoonlijke maakt TUTTO WoonStijl tot een woonwinkel waar je graag komt

HIPPOLYTUSHOEF- Als het gaat om het bieden van een totaalbeleving is TUTTO Woonstijl in de Noordkop een trendsetter. Wie binnenkomt in de winkel op het Kerkplein in Hippolytushoef proeft gelijk een huiselijke sfeer. In assortiment, in verlichting en ook qua inwendige mens, want niet alleen heten Diana, Linda, Kelly Sue of Edo je welkom met een kopje koffie of thee, maar je kunt bij de buurvrouw ‘uit eigen streek’ ook streekproducten kopen. De tweede indruk is al net zo positief, omdat TUTTO WoonStijl qua woninginrichting inspireert tot in detail.

Dat betekent niet alleen veel keuze in raamdecoratie zoals shutters, gordijnen, jaloezieën, duettes, horren en dakraamproducten, maar ook kleine kunstwerken op de vensterbank, mooie vazen, manden en andere artikelen die een woning ‘af’ maken. Ook anderszins spat de passie van het bedrijf af, zowel qua aanbod als qua prijs. Zo biedt TUTTO WoonStijl niet alleen laminaatvloeren of hoogwaardige PVC vloeren, maar ook een derde betaalbare optie: Lindura houten vloeren met brede planken. En niet zomaar behang, maar behang met specialistische vernieuwende technieken zoals diepdruk, emboss- en screendruktechnieken.

Onderscheid

Maar het echte onderscheid maakt het bedrijf, zo stelt Kelly Sue, in het persoonlijk contact met klanten. ,,Echt naar ze luisteren, bij het eerste contact al aan de telefoon of wanneer ze door de winkel geleid worden. Waarbij wij uiteraard in coronatijd de veiligheid voorop stellen. Ik maak voor hen die liever op afstand geadviseerd willen worden een digitaal moodboard die we telefonisch doornemen, in plaats van de presentatie in de winkel. Al blijft het toch fijner om de producten in het echt te zien en te voelen.”

Passie

Na het intake-gesprek en de presentatie met de klant, gaan interieurstylistes Diana en Kelly Sue bij de klant thuis langs, met inachtneming van alle RIVM-richtlijnen uiteraard, om de favoriete items die naar voren kwamen tijdens de presentatie op locatie te bekijken. ,,Eerst de auto vol stouwen met rollen behang, stoffen, raamdecoratie en andere inspiratievolle items uit onze collectie en dan op naar de klant. Wij nemen de tijd voor onze relaties, omdat ons vak ook onze passie is.” De woorden worden uitgesproken met glinsterende ogen en een oprechte lach. Geen twijfel, hier wordt de waarheid gesproken. Ook al kan TUTTO Woonstijl een gehele woningtransformatie bieden doordat zij ook meubels in hun assortiment hebben, toch hebben zij daarmee niet meer winst voor ogen. ,,Integendeel zelfs”, vertelt Kelly Sue. ,,Een woning heeft zoveel herinneringen, daar hoort bestaand meubilair soms bij, dat mag dus best terugkomen in een nieuw interieur. Dat maakt een huis een thuis en aan ons is het dan de taak om er toch een mooi stijlvol geheel van te maken.”

Om dit in breder perspectief te plaatsen: “Het interieur is een afspiegeling van wie je bent, je stijl en je herinneringen”, stelt Kelly Sue. “Dus naast louter trend- en interieuradvies, willen we vooral dit persoonlijke gegeven terug laten komen in het interieur.” Linda voegt hieraan toe: “Ook dit was één van de drijfveren twee jaar geleden om TUTTO Woonstijl te beginnen.” Daarbij werd gekozen voor Hippolytushoef, omdat hier op dat moment een ruimte werd aangeboden in een concept store en tevens daar eerder een woonwinkel na pensionering van de eigenaren was gestopt en er dus ruimte in de markt zat. Anno 2020 is de winkel in Hollands Kroon al aardig bekend geworden, nu wil TUTTO Woonstijl met de oprechte woonbenadering andere delen van de Noordkop inspireren.


Tutto Woonstijl, Kerkplein 23, Hippolytushoef

Tel.: 06-21328303

e-mail: info@tuttowoonstijl.nl. Website: www.tuttowoonstijl.nl