Marco Vis.
Marco Vis. (Foto: aangeleverd)

Garage M. Vis voor elke reparatie en voor elke occasion

WAARLAND- Auto’s controleren, onderhouden en repareren. Auto’s inkopen. Auto’s verkopen. Het zijn uitdagingen waar Garage M. Vis uit Waarland zich als een vis in het water bij voelt. Wie kiest voor het Waarlandse bedrijf weet zich bovendien verzekerd van een bedrijf waar de vis niet duur betaald wordt. ,,Oftewel: een eerlijke prijs voor kwaliteitswerk, daar staan wij voor”, vertelt eigenaar Marco Vis. ,,Waarbij wij onze klanten op autogebied van A tot Z ontzorgen. Van een APK tot een complete onderhoudsbeurt, van het herstellen van lakschade tot een complete motorrevisie en van een occasion van vijfhonderd euro tot een exemplaar van tienduizend euro. Wij adviseren, assisteren en levert de gekochte of gerepareerde auto piekfijn af.”

Waarlands bedrijf presenteert met trots ook gloednieuwe eigen website

Marco Vis kan dat garanderen, omdat hij al vijftien jaar in het vak zit en zelf eerste monteur is. Bovendien is de werkplaats uitstekend toegerust, met onder meer drie bruggen en andere moderne ‘hardware’. De ‘software’ is van een dito kwaliteit: Garage M. Vis kan elke auto van binnen en van buiten uitlezen, van de computersystemen in de auto tot de bandenspanning aan de buitenkant ervan. De derde pijler waar het bedrijf op rust is het persoonlijk contact. Marco Vis: ,,Wij kennen de taal van onze klanten, zowel vertrouwd als nieuw. Omdat wij de moeite doen om zich in hen te verdiepen, zodat wij een totaaladvies kunnen bieden. Waarbij de lange termijn voorop staat. Dit houdt niet alleen in dat u weer voor een lange periode comfortabel kunt rijden, maar dat wij ook weten van welke auto’s onze klanten houden. Daar houden wij dan weer rekening mee in onze occasioninkoop.”

Garage M. Vis beschikt sowieso door de jarenlange ervaring over een uitstekend netwerk.,, Van deze contacten profiteren klanten ook als wij niet hun droomauto op ons erf hebben staan”, vertelt Marco Vis. Het familiebedrijf gaat dan op zoek naar de gewenste wagen. Om dezelfde reden, het grote netwerk, doet de Waarlandse onderneming ook verkoop in consignatie. Zodat de klant van dit betrokken bedrijf niet alleen tijd bespaart maar hij of haar ook een beter eindresultaat terugziet in vorm van een hoger verkoopbedrag. Wie overweegt om contact op te nemen met Garage M. Vis: de onderneming van Marco Vis beschikt nu ook over een eigen website. Zie www.autogaragemvis.nl


Garage M. Vis, Kerkstraat 79B Waarland

Tel: 06-10100333

Email: Autogaragem.vis@gmail.com

Website: www.autogaragemvis.nl