Allerzielen viering besloten

UITGEEST - De Allerzielenviering van maandag 2 november zal vanwege de coronarichtlijnen een besloten karakter hebben. Publiek is helaas niet welkom.

Ondanks dat er geen mensen aanwezig mogen zijn bij de viering, is deze echter wel te volgen. De viering wordt op voornoemde datum live uitgezonden door de OSU om 19.00 uur op Ziggo kanaal 43, via een live stream op You Tube OSU TV, live radio in de ether op 106 FM, Ziggo analoog op 104.5 FM, Ziggo digitaal horizon box 918 en Ziggo digitaal kleine nextbox 104.



Een woordvoerder van de Rafaelgroep Uitgeest: "De viering wordt voorgegaan door Pastoor Kaleab en Diaken de Haas. De muzikale bijdragen zijn van Ineke Mulder en Ton Schoen (orgel) en Suzanne Vergouw.

Alle misintenties worden opgelezen

De kaarsen zullen wel ontstoken worden en de namen genoemd van degenen, die het afgelopen jaar zijn overleden. Verder worden alle misintenties opgelezen. Van de parochies uit Castricum, Heemskerk en Beverwijk worden de overledenen ook in Uitgeest opgenoemd en wordt er een kaars voor hen ontstoken.


Na de dienst (rond 20.15 uur) zullen de graven en urnen door Pastoor Kaleab en Diaken de Haas worden gezegend op het verlichte kerkhof."