Duo Multatuli.
Duo Multatuli. (Foto: Jan van der Pas)

Inspirerend talent op cello en piano

UITGEEST – Als de coronamaatregelen het toelaten, alles verandert per dag, kunnen belangstellenden zondag 15 november bij De Zwaan Cultureel genieten van een koffieconcert van Duo Multatuli. Dit duo wil, met Multatuli als inspirator, mensen met elkaar verbinden. Niet met woorden, maar met hun muziek.

Klassieke muziek is niet moeilijk

Hun muziek vertelt een verhaal met de boodschap: klassieke muziek is niet moeilijk. Jan van der Plas (cello) en Stephanus Harsono (piano) hebben elkaar gevonden in de muziek. Beide musici zijn op dit moment masterstudent aan het Conservatorium. Cellist Jan van der Plas heeft verschillende masterclasses gevolgd, is leider van het Ricciotto Ensemble en speelt in meerdere andere ensembles. Ook pianist Stephanus Harsono heeft verschillende masterclasses gedaan, onder andere bij Wibi Soerjadi.


Het concert begint om 11.30 uur, de entreeprijs is € 10,- (Vrienden van de Zwaan € 7,50). Vanwege de geldende beperkingen is er plaats voor maximaal 30 bezoekers, worden geen consumpties meer verstrekt en men mag alleen zelf water mee naar binnen nemen. Bij binnenkomst wordt verzocht een mondkapje te dragen. Kaarten zijn uitsluitend online te koop via www.dezwaancultureel.nl. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, Uitgeest.