Pamella en Maarten vanaf het ESNW kantoor in Alkmaar.
Pamella en Maarten vanaf het ESNW kantoor in Alkmaar. (Foto: Vincent de Vries)

Energie Service Noord West is nu ESNW

REGIO - Energie Service Noord West is nu ESNW. Het bedrijf is 1973 als de Gaswacht opgericht vanuit de coöperatieve gedachte om samen het verschil te maken in service aan cv-installaties.

Tot op de dag van vandaag is deze missie onveranderd en leveren zij deze services samen met hun 45 vennoten. Gas is niet de enige energiebron en daarom is de naam lang geleden veranderd van Gaswacht in Energie Service Noord West. ESNW is een toonaangevend bedrijf met ruim 120 medewerkers.

ESNW is continu bezig met veranderingen en verbeteringen voor hun medewerkers en klanten. Ze leveren service met een glimlach en zoals ESNW zelf aangeeft: "ij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen'. Of het nu de technologie van vandaag is of die van morgen, op ESNW kunt u altijd rekenen. Vandaar ons motto: Service waar je energie van krijgt”, benadrukt Pamella Peverelli, communicatiemedewerker bij ESNW.

Naamsverandering

Energie Service Noord West werd intern altijd al ESNW genoemd. Onbewust was de keuze dus allang gemaakt om de afkorting te gebruiken. ESNW is kort en krachtig, het is een naam die blijft hangen. De nieuwe, opvallende huisstijl zorgt voor meer herkenbaarheid bij bestaande en potentiële klanten. "De zichtbaarheid knalt er vanaf", aldus Maarten Hoeben, Teamleider fieldservice.

Service staat voorop

Voor de klant verandert er weinig. ESNW blijft de vertrouwde service en onderhoudspartij, maar gaat extra stappen maken naar aanleiding van nieuwe technologieën en met de recent aangenomen wetgeving dat alleen gecertificeerde monteurs nog service mogen uitvoeren.

ESNW is opgericht om te zorgen dat de klanten van de installateurs, die nog steeds eigenaar of partner zijn van ESNW, de beste service krijgen. Hoeben: "Daarom werken de monteurs graag bij ESNW, hier staat service echt voorop en investeren wij veel in onze mensen om steeds beter te worden. Onze uitdaging zit om in een groeiend bedrijf nieuwe monteurs te blijven vinden die zich ook willen ontwikkelen."

Peverelli tot slot: "Wij zien een zeer positieve toekomst voor ons. Omdat de verwarmings- of koelinstallaties steeds complexer worden, zal er meer van ESNW worden verwacht. Onze unieke verbinding met onze vennoten en partners maakt dat ESNW de beste oplossingen kan adviseren: nu en in de toekomst."