Hoeveel afwasborstels tel jij? Doe mee en maak kans op een pannenset van Le Creuset.
Hoeveel afwasborstels tel jij? Doe mee en maak kans op een pannenset van Le Creuset. (Foto: Vincent de Vries)

Watertanden in Mulder’s Kookwinkel

ALKMAAR – Gelukkig zijn ze er nog. Van die ‘ouderwetse’ speciaalzaken waar ze binnen één vakgebied alles verkopen waar jij blij van wordt. Mulder’s Kookwinkel aan de Gedempte Nieuwesloot is zo’n zaak waar elke kookliefhebber spontaan begint te watertanden. Vind jij gietijzeren pannen ook zo mooi? Bij Mulder’s Kookwinkel kun je een set van Le Creuset winnen!

Doe mee en win een Le Creuset pannenset

In het najaar willen de mensen het in huis gezellig maken. "Daar hoort heerlijk koken en lekker bakken zeker bij en dus zien wij meer klanten in de winkel", vertellen Michael en Yvonne van der Linden van Mulder’s Kookwinkel. In 2008 namen zij het bedrijf over van Yvonnes ouders, die de zaak in 1994 kochten van meneer Mulder, die de winkel begon in 1985. De Kookwinkel koppelt vakkennis aan een uitgebreid assortiment en een uitstekende service. “Wij verkopen alleen maar goed keukengereedschap van hoge kwaliteit waar je heel lang van kunt genieten. We hebben een uitgebreide collectie inductiegeschikte pannen, gesmede keukenmessen en goede schilmesjes. Ook bakartikelen zijn volop aanwezig voor zowel het bakken van broden als voor smakelijke taarten in allerlei vormen en maten. Onze producten zijn goed, duurzaam en zorgen voor jarenlang kookplezier. Verkrijgbaar in diverse prijsklassen.”

Win een pannenset!

Michael nodigt iedereen uit een gokje te wagen en zo kans te maken op een gietijzeren steelpan en braadpan van Le Creuset, ter waarde van 450 euro! In de etalage van Mulder's Kookwinkel staat een pan vol met afwasborstels, maar hoeveel zijn het er precies? Mail het antwoord naar mail@mulderskookwinkel.nl of laat het achter in de winkel.

Meer info op www.mulderskookwinkel.nl.