Oud papier

BERGEN - De oud papier container van gymvereniging Be Quick staat vrijdagmiddag 13 november v.a. 15.00 uur en zaterdag 14 november tot 12 uur op het parkeerterrein Mericilaan, voormalig terrein zusters Ursulinen in Bergen. In verband met het coronavirus is de container onbemand, maar kunt belangstellenden zelf het karton/papier neerzetten, waarvoor hartelijk dank. De volgende inzameling is: 27 en 28 november.


Geen duik

EGMOND AAN ZEE - Door de corona-ellende heeft de organisatie van Le Champion besloten om tot maart 2021 geen evenementen te organiseren waaronder de halve marathon. Ook de nieuwjaarsduik gaat niet door. Lees er alles over in deze editie.


Uit het college

BERGEN - Momenteel is het niet mogelijk om fysiek in het gemeentehuis het persmoment mee te maken van burgemeester en wethouders. Ed Bausch maakte namens Rodi Media daarom een selectie uit de belangrijkste mededelingen. Lees het verderop in deze krant.


Gratis

BERGEN - Vragen of wensen over loopbaan? De 'NL Leert Door' subsidie van de overheid voor ontwikkeladvies is vanaf 1 december weer beschikbaar. Alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden kunnen dit gratis volgen. Plekken zijn beperkt. Aanmelden via info@frisovonder.nl en start na 1 december, of frisovonder.nl voor meer informatie.