Robert en Walter van Nuland.
Robert en Walter van Nuland. (Foto: aangeleverd)

Interstar adviesdagen bij Nuland Woonstijl in Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA - Nuland Woonstrijl schenkt vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november extra aandacht aan de veelzijdige Nederlandse kastenfabrikant Interstar.

Interstar en Nuland zijn twee familiebedrijven die al heel lang met elkaar samenwerken. "Het is altijd leuk om even terug te kijken dat we zowel met de oude garde, als met Maryse en Dick een goede klik hebben', aldus Robert en Walter van Nuland.

"Interstar is een kastenfabrikant uit Assen. We mogen best trots zijn op hoe zij na al die jaren in het sterk veranderd meubellandschap nog steeds relevant zijn in de meubelbranche. Vele consumenten waarderen de veelzijdigheid van hun kastsysteem. Door innovatie gecombineerd met vakmanschap en noordelijke nuchterheid hebben ze zichzelf en de kast steeds opnieuw uitgevonden en staan ze waar ze nu staan. Met de modulaire en hangende kastsystemen met als verschillende breedtes, hoogtes en dieptes en veel lakkleuren plus houttinten kun je al heel veel ontwerpen maken. Daarnaast hebben ze de openhaard in de kast geïntegreerd (waterdamp) en nagedacht over tv- en audio-oplossingen (het wegwerken van alle snoeren)."

Tekenprogramma

Vanwege alle keuzemogelijkheden is Interstar een aantal jaren geleden al een samenwerking aangegaan met Navigram; een tekenprogramma voor het ontwerpen van kasten. Dankzij dit tekenprogramma ziet de klant ter plekke iets moois ontstaan. De gebroeders Nuland: "Dat is wat we onze klanten deze drie dagen willen laten zien. Maryse van Interstar komt vrijdag voor de klant ontwerpen (graag reserveren ), zaterdag en zondag doen de mensen van Nuland dat zelf.

"Komt u gezellig langs? We doen dit alles binnen de RIVM-regels in onze 4000 m2 grote showroom."
Nuland Woonstijl is gevestigd aan de Nieuweweg 10 te Anna Paulowna. Kijk ook op www.nulandwoonstijl.nl