Caroline Wulp op het strand van Castricum aan Zee.
Caroline Wulp op het strand van Castricum aan Zee. (Foto: aangeleverd)

Elke dag luisteren naar de golven

CASTRICUM AAN ZEE - Caroline Wulp reageerde enthousiast op ons stukje over het ‘boosten van ons immuunsysteem’ in zee. Leuk dat ze reageert. We zijn namelijk altijd nieuwsgierig naar persoonlijke verhalen uit onze gemeente.

Caroline woont aan de Geesterduinweg in Castricum en is dagelijks op het strand te vinden. "Het maakt mijn niet uit wat voor weer het is. Ik kijk voor vertrek naar de weersverwachtingen en dan beslis ik of ik of op de fiets ga en waar ik het beste kan starten”, vertelt ze. "Als ik maar lekker buiten ben. Elke dag zie ik wel iets anders en dat geeft mij een 'boost'."

En met de rust en het oneindige komt daar op het strand altijd een oplossing, wanneer er een probleem speelt in het hoofd van Caroline. Ze kan het iedereen aanbevelen. "Lekker zo vaak mogelijk je neus in de wind steken en luisteren naar wat de golven te vertellen hebben. Ik klop het even af, maar ik kan zeggen dat ik nooit ziek ben."

Het is toch een cadeautje om in (de omgeving van) Castricum te wonen? Leef bewust Nederland heeft tot doel om 'Samen Nederland tot Gezondste Land Ter Wereld' te maken. Laten we aftrappen in Castricum. Volg het advies van Carolien op en kijk voor tips op de website Leef Bewust.