Inzameling

Voedselbank

CASTRICUM - Op het plein bij de Pancratiuskerk, Dorpsstraat 115 in Castricum wordt vrijdag 4 december van 10.00 tot 12.00 uur een inzamelingsactie gehouden voor de feestdagen.

De organisatie van de Voedselbank zamelt in voor de feestmaand december. "Alleen met elkaar kunnen wij mensen steunen die een voedselpakket het hardst nodig hebben. Teveel individuele personen en gezinnen moeten momenteel gedwongen gebruik maken van de voedselpakketten! Laten wij samen zorgen voor een feeststemming ook bij hen die voedselpakketsteun ontvangen."

De buffervoorraad van houdbare voedingsmiddelen staat continu onder druk bij de organisatie van de Voedselbank. Daarom wordt een beroep gedaan op de inwoners van gemeente Castricum. Vooral welkom zijn de volgende producten: rijst, blikken groenten, macaroni, spaghetti, soep in blik, blikken vis, roerbaksaus, knapworsten, spijsolie en Pannenkoekenmix. Ook tandpasta, tandenborstels, zeep, zeeppoeder, zijn van harte welkom. In deze decembermaand zijn ook feestelijke producten van harte welkom. Tevens staat er ook een donatiebox op het plein voor financiƫle bijdragen. Hiervan kunnen versproducten worden gekocht. De laatste keer ontving de voedselbank 587 euro en 14 kratten met voedingsmiddelen. Bedankt daarvoor!