De vierde bouwfase van Willem Alexanderhof komt eraan!
De vierde bouwfase van Willem Alexanderhof komt eraan! (Foto: aangeleverd)

92 woningen in vierde fase Willem Alexanderhof 1 in verkoop

JULIANADORP - De vierde bouwfase van Willem Alexanderhof komt eraan! Dinsdag 1 december start de verkoop van 92 nieuwbouwwoningen. Deze fase is ruim en groen opgezet en wordt omringd door water. Het woningaanbod is divers met rij- en hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen.

De verkoop van fase 3 ging erg voorspoedig. Die woningen zijn nu in aanbouw. De eerste kopers van fase 3 hebben onlangs de sleutel van hun nieuwe huis mogen ontvangen. Door het projectteam van Willem Alexanderhof is hard gewerkt om de vierde fase voor te bereiden.

Fase 4 ligt heel gunstig tegen het oude dorp. Op twee plekken komt een directe verbinding voor fietsers en voetgangers. Nieuw in de vierde fase zijn patiowoningen. Zes ruime woningen met zowel woonkamer als slaapkamer op de begane grond. Ook komen er weer 30 nieuwe rij- en hoekwoningen, een populair woningtype in Willem Alexanderhof.

Omdat alles nieuw gebouwd wordt, krijgen kopers veel mogelijkheden om de woning op maat te maken naar de eigen woonwensen. De woningen krijgen geen gasaansluiting, maar een warmtepomp en vloerverwarming. Dat biedt een hoog wooncomfort en lage energielasten. De verkoop wordt verzorgd door Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars in Den Helder en Warnars Makelaardij in Julianadorp. Meer informatie op: willemalexanderhof.nl.