Magische lamp
Magische lamp (Foto: aangeleverd)

Magische boeklamp cadeau bij van Dijk Optiek

DEN HELDER/HIPPOLYTUSHOEF - Zoals elk seizoen zet ook het najaar zijn eigen stempel op de dag. Druilerig, vroeg donker, truien- en jassenweer. Dat geldt zeker deze periode waarin men de tijd veelal doorbrengt in familiare kring of in eenzaamheid. Gelukkig is het ook tijd voor stapels tijdschriften spannende films of gezelschapsspelen.

Het is tevens een periode die extra inzet van de ogen verlangt. Van Dijk Optiek nodigt een ieder uit om langs te komen en de ogen deskundig te laten testen. En.... meteen te kunnen profiteren van een geweldige aanbieding.

Cadeau

Bij aankoop van een complete bril met Hoya glazen en een hi-vision longlife coating, krijgt de klant een boekleeslamp cadeau (vraag naar de voorwaarden). Of deze boekleeslamp nu in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer wordt gebruikt: hij geeft in alle gevallen sfeer aan het interieur. Met het waanzinnige ontwerp van deze draadloze lamp kan de gebruiker alle kanten op; vouw 'm open, zet 'm neer of hang 'm op. Daarnaast heeft Van Dijk Optiek nog andere leuke acties en kortingen voor de klant in petto. Zie de advertentie elders in deze krant.

Van Dijk Optiek is altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van oogheelkunde. Door het huidig gebruik van digitale apparatuur en veel dichtbij-werk wordt de huidige generatie beduidend meer en hoger bijziend. Dit heeft helaas niet alleen dikkere glazen of sterkere lenzen tot gevolg, ook wordt het risico op bijkomende afwijkingen van het oog groter met name bij de hogere sterktes.

Goed nieuws

Gelukkig is er ook goed nieuws. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan om dit proces te vertragen of een halt toe te roepen. Zo zijn er verschillende soorten contactlenzen die effectief zijn in het afremmen van de toename van de minsterkte. Onderzoekcentra rapporteren over de speciaal ontwikkelde daglens (Misight 1 Day). Na zes jaar gebruik blijkt één op de vier paar kinderogen niet meer achteruit te zijn gegaan . Ook bij studerende tieners is deze lens bewezen effectief. Er zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van persoonlijke wensen, leeftijd en of sterkte.

Meer informatie

Meer informatie? Kijk op www.vandijkoptiekjulianadorp.nl en check de pagina; Beperk Groei Bijziendheid. Bel of kom langs in een van de winkels. Julianadorp 0223-641582 / Hippolytushoef 0227-591057.