Heel Holland Elektrisch

Nu met de Opel Corsa-e en de Opel Grandland X Hybrid. En volgend jaar kun je al uit 9 geëlektrificeerde Opel-modellen kiezen. Mét de belofte dat in 2024 van élk Opel-model een elektrische variant beschikbaar is. Of je nu zakelijk of privé rijdt, Opel maakt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen!

Extra veel voordeel

Om elektrisch rijden zo bereikbaar mogelijk te maken bieden Opel extra veel voordeel op de 100% elektrische Corsa-e en onze krachtige hybride Grandland X Hybrid.

De Grandland X Hybrid is de stoere Plug-in hybride die kracht en zeeën van ruimte combineert met een extreem laag brandstofverbruik.

Stap nu in de Opel Grandland X Hybrid met een voordeel van € 1.400 ten opzichte van de 1.6 benzine automaat én een gratis upgrade naar de luxe Business Elegance uitvoering ter waarde van € 2.500! Rijd je zakelijk? Dan stap je al in een gloednieuwe Grandland X Hybrid vanaf € 276 netto bijtelling per maand.

Corsa-e. De compacte, 100% elektrische krachtpatser met een actieradius van maar liefst 337km (WLTP) en winnaar van het Gouden Stuurwiel 2020 is nu bereikbaarder dan ooit. Je rijdt een gloednieuwe Corsa-e met 3-fase lader met Opel Private Lease al voor € 379,- per maand. Een gloednieuwe Corsa-e is nu direct leverbaar uit voorraad.

Per 2021 wordt de bijtelling 12%. Stap je dit jaar nog in een nieuwe Opel Corsa-e, dan profiteer je nog vijf jaar lang van 8% bijtelling. Je rijdt dan al de Opel Corsa-e met een netto bijtelling vanaf € 74,- per maand.