Verkoopadviseur Christiaan Peeman kan alles vertellen over de Citroën bedrijfswagens.
Verkoopadviseur Christiaan Peeman kan alles vertellen over de Citroën bedrijfswagens. (Foto: aangeleverd)

Jouw Citroën bedrijfswagens?

DEN HELDER - Citroën Peeman&Slot is al ruim 50 jaar specialist in Citroën bedrijfswagens. De huidige range stamt af van een lange reeks Citroën-bedrijfswagens, die in 1928 begon met de C4 Fourgon.

Die vind je bij Citroën Peeman&Slot B.V.!

"Als officieel Citroën dealer kennen wij deze comfortabele bedrijfsauto’s als geen ander. Wij hebben al duizenden bedrijven geholpen met hun zakelijke mobiliteitsoplossingen. Van kleine lokale ondernemers tot grote toonaangevende bedrijven. Bekijk de veelzijdige Citroën bedrijfsauto’s en vraag een scherpe offerte-op-maat aan. En profiteer ook van onze expertise, persoonlijke werkwijze en scherpe prijzen.Bij Peeman&Slot richten wij ons op één doel: jouw bedrijfswagen veilig, betrouwbaar en inzetbaar houden. Tegen een zo laag mogelijke kilometerprijs", zegt verkoopadviseur Christiaan Peeman. Peeman&Slot is ook gespecialiseerd in onderhoud van bestelwagens. Met een eigen schade- en herstelbedrijf onder ons dak kun je altijd rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Als officieel Citroën dealer werken wij volgens de officiële normen van Citroën, met uitsluitend originele onderdelen.

Ocassions

Naast nieuwe Citroën bedrijfsauto’s vind je bij Citroën Peeman&Slot ook bedrijfswagen occasions. Bekijk ons steeds wisselende aanbod online of kom langs bij één van de showrooms. Voor jouw zakelijke oplossing vinden wij gegarandeerd de beste bestelauto.

Drie robuuste modellen

Er zijn drie modellen beschikbaar als Citroën bestelwagen. Dit zijn de Citroen Berlingo Van, Citroën Jumpy en Citroën Jumper. Wat zijn jouw wensen? Als Citroën-specialist zijn wij de aangewezen partij jou te helpen bij het maken van je keuze. Wij adviseren graag welk model het beste bij je bedrijf en bij jou als persoon past.

Elektrisch

Vanaf nu is er ook een 100% elektrische Ë-Jumpy verkrijgbaar, ook de elektrische ë-Jumper en Berlingo VAN zijn binnenkort leverbaar. "Zit je liever zelf aan de knoppen? Vul dan de Citroën bedrijfswagen configurator in op de website van Citroën Nederland. Je vult jouw wensen en eisen in waarna er een advies uit komt rollen. Je kunt ook altijd even bellen met één van de specialisten voor specifieke vragen."

Bedrijfswagen lease

Ook onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën bestelwagen voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Business Finance. Operational lease, Financial lease of medewerkerslease? Geen probleem! Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Bereken direct jouw leasebedrag.

Bedrijfsauto’s op- ombouw

Christiaan: "Ook op het gebied van op- en ombouw van bedrijfsauto's zijn klanten bij ons aan het juiste adres. Wij bieden tal van op- en ombouwmogelijkheden voor de Berlingo Van, Jumpy en Jumper. Deze worden op maat gebouwd. Zo stemmen wij deze bestelauto perfect af op uw wensen en de specifieke eisen van uw onderneming." Zie voor meer info: www.peemanslot.nl