Schooten Plaza viert 50-jarig bestaan.
Schooten Plaza viert 50-jarig bestaan. (Foto: Archieffoto RM)

Kraskaartenactie bij Schooten Plaza!

DEN HELDER - Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van winkelcentrum Schooten Plaza kunnen bezoekers meedoen aan een geweldige kraskaartenactie. Ruim 4.000 euro aan prijzen stellen de gezamenlijke winkeliers beschikbaar, dus het is beslist de moeite waard om te winkelen in Schooten Plaza!

Maak ook kans op een van de drie hoofdprijzen

Klanten die gedurende de actieperiode een aankoop doen bij een van de deelnemende winkeliers in WC Schooten Plaza ontvangen bij besteding vanaf vijf euro een kraslot. Op het kraslot staat een krasvlak welke direct open gekrast kan worden. Indien een deelnemers in de prijzen valt, staat er onder het krasvlak wat men heeft gewonnen. De prijs kan worden opgehaald tegen inlevering van de winnende kaart bij de desbetreffende winkel. Wie geen gelukt heeft met de krasloten maakt toch kans op een van de hoofdprijzen: één minuut gratis winkelen bij Albert Heijn, één minuut gratis winkelen bij de DEKA, of een rondvlucht boven Den Helder! Hoe maakt men kans? Op de krasloten waar geen prijs op is gevallen, dient een naam en telefoonnummer geschreven te worden. Deze krasloten kunnen worden gedeponeerd in de daar voor bedoelde bak in WC Schooten Plaza. Uit deze loten worden nog eens de drie hoofdprijzen getrokken. Zie voor de actievoorwaarden de advertentie in deze krant.

De actieperiode loopt van maandag 23 november tot Black Friday op 27 november of totdat de kaarten op zijn. Kras & win in Schooten Plaza!