Mooie kortingen bij Knuwer Jeans.
Mooie kortingen bij Knuwer Jeans. (Foto: pr )

Black Friday/weekend bij Knuwer Jeans

SCHAGEN - Black Friday weekend bij Knuwer Jeans, de gezellige spijkerbroeken winkel gevestigd aan de Molenstraat in Schagen. "Op elke zwarte jeans of top die u bij ons koopt krijgt een korting van 20 procent. Dat is toch een aantrekkelijke actie zo vlak voor de Sint."

Een zwarte Cars broek kost normaal 59,99 euro, deze is gedurende de actieperiode 47,99. De korting geldt per zwarte jeans. Cars maakt trouwens diverse modellen in een mooie zwarte iets gebleekte wassing, zoals bijvoorbeeld het populaire model blast of het super skinny model de Dust.


Voor deze actie hoeft u geen advertenties uit te knippen, cadeaucheques in te leveren of dat de korting verrekend wordt bij de aanschaf van een volgende jeans. Nee hoor meteen ter plekke krijgt u het voordeel. De actie korting op de jeans is geldig van Black Friday 27 november tot en met koopzondag 29 november..


De 511 van Levi’s is een populaire slimfit jeans met rits voor de heren met 1 % comfort stretch, die super draagt en in veel wassingen te verkrijgen is. Bijvoorbeeld ook in het diep zwart. Ook op deze zwarte jeans geldt de korting die kan oplopen bij een zwarte jeans van Levi’s tot wel 20,- euro. De klassieker, de Levi’s 501 is er in 3 wassingen en met korting al rond de 79,95 euro verkrijgbaar.


De keuze uit de soorten jeans is zoals u van ons gewend bent enorm. Naast de genoemde merken mag niet onvermeld blijven dat wij in de winkel ook verschillende modellen van Wrangler en Lee verkopen. Het assortiment spijkerbroeken is groot. U heeft keuze uit een trendy repaired skinny jeans, maar ook de klassieke rechte jeans met rits verkopen wij. Grote maten, kleine maten. Lange lengtes en korte lengtes, het maakt niet uit. En mocht de broek onverhoopt toch te lang zijn verkorten wij hem gratis voor u. Uiteraard geldt de korting van 20 % ook op de gehele zwarte jeans collectie van Levi’s, Lee en MOD jeans voor de dames. Zo heeft u nu al met korting een zwarte dames Levi’s jeans voor € 79.95.

Naast het bekende jeans aanbod, nog even speciaal aandacht onze komende kerstcollectie. Er zijn prachtige, betaalbare overhemden , truien en sweaters in de winkel. Tot slot omdat de buiten temperatuur ongetwijfeld binnenkort omlaag gaat geldt de korting van 20% ook op de winterjassen. (Op =OP)


Wij hebben leuke Sintaanbiedingen tot en met 5 december in de winkel waaronder levis boxershorts, sokken en logo T-shirts. Zie onze advertentie elders in de krant. Wij willen u een fijne Sint wensen en graag tot ziens bij Knuwer Jeans.


Knuwer Jeans Molenstraat 5 Schagen. Tel: 0224 212 764.

Franka, Anneke, en Marcel