De genomineerden.
De genomineerden. (Foto: aangeleverd)

Genomineerden Vrijwilligersprijs Medemblik bekend

MEDEMBLIK - De genomineerden voor de Vrijwilligersprijs Medemblik 2020 zijn bekend! Door de verscherpte coronamaatregelen is de stemmingsperiode en de bekendmaking van de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik uitgesteld naar 29 januari 2021. Maar medewerkers van Vrijwilligerspunt Westfriesland hebben de genomineerden namens de gemeente Medemblik wel alvast in het zonnetje gezet!

Met een heerlijke taart, een grote bos bloemen en een videowenskaart van wethouder Joset Fit van de gemeente Medemblik verrasten medewerkers van Vrijwilligerspunt Westfriesland de genomineerden.

Geen makkelijke keuze voor onafhankelijke jury

Ook dit jaar viel het voor de onafhankelijke jury niet mee om een keuze te maken uit de aanmeldingen. Maar uiteindelijk lukte het om per categorie, Jonge Vrijwilliger (tot 23 jaar), Vrijwilliger en Vrijwilligersorganisatie, de drie genomineerden te kiezen.

Genomineerden

Noralhy Benjamins (voetbaltrainer en scheidsrechter bij vv MOC), Rianne Beekes (clubbegeleider sport en spel bij VrijetijdsbestedingNH, VrijwilligersNH) en Aileen van Lieshout (dierenverzorgster bij De Bonte Piet). Zwantien Nijdam (baliemedewerkster en bezoekster cliƫnten bij Sorghvliet), Micheal Laan (voorzitter Sociaal Cultureel Centrum De Schoof) en Andrea Stiene (secretariaat Stichting Zeldzame Bloedziekten). KNRM Station Medemblik, Home-Start/Humanitas en Stichting BON-theater.

Filmpjes

Van alle genomineerden zijn filmpjes gemaakt waarin zij meer vertellen over hun vrijwilligerswerk en organisatie. De filmpjes zijn te vinden op www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl/genomineerden en op de YouTube-pagina van Vrijwilligerspunt; @vrijwilligerspuntwf

De bekendmaking van de winnaars vindt vrijdag 29 januari 2021 plaats. Vanaf 15 januari 2021 kan iedereen online stemmen op zijn favoriete (jonge) vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie.

De genomineerden.