Een koe melken is nog niet zo makkelijk.
Een koe melken is nog niet zo makkelijk. (Foto: pr)

Zet je schoentje bij Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve

't VELD - Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve is een duurzaam en VLOG gecertificeerd melkveebedrijf in ’t Veld, waar enorm veel te beleven valt.

Sinds december 2018 is daar een boerderijwinkel geopend met Beemsterkaas, streekproducten, eigengemaakte zuivel & ijs. Een prachtige landelijke vergaderruimte met een aparte horecaruimte, waar men heerlijk kan genieten. In de zomer is er zelfs een terras, waar u kunt genieten van de weilanden, de rust en ruimte. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin.

Proeverijen en workshops

Er worden groepsrondleidingen georganiseerd, familieuitjes en er zijn mogelijkheden voor teambuilding, kaasproeverijen, ijsproeverijen en workshops. Een divers bedrijf met veel mogelijkheden. Op dit moment is het bedrijf volledig ingericht voor mooie ( kerst-) pakketten, borrelpakketten en andere leuke cadeautjes.

Zet je schoentje

De winkel is op vrijdag en zaterdag geopend, maar u kunt de hele week terecht om de pakketten uit te zoeken. Deze week (27 en 28 november) en volgende week (vrijdag 4 december) mogen de kinderen hun schoentje komen zetten, op 5 december mogen ze komen kijken of Piet er wat in heeft gestopt ( op deze dag zijn de pieten ook aanwezig).

Levende kerststal

Op 18, 19 en 20 december is er een levende kerststal, en doet de Veldzicht Hoeve mee met de verlichte boerderijen route. In de kerstvakantie worden er weer leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Voor meer informatie kunt u kijken op de website. Veldzicht Hoeve, Doorbraakweg 6 in 't Veld.