Tuincentrum Den Helder vertoeft in kerstsferen.
Tuincentrum Den Helder vertoeft in kerstsferen. (Foto: aangeleverd)

Tuincentrum Den Helder klaar voor de kerstbeleving!

DEN HELDER - Met de maand december in het vooruitzicht is Tuincentrum Den Helder helemaal klaar voor de komende feestdagen. Eigenaresse Andrea Kwast: "Meteen nadat we de kerstbomen vorige week in huis hadden, barstte de verkoop los", lacht ze. "Maar we hebben ze volop in huis en ze zijn dit jaar heel makkelijk af te halen!"

Kerstbomen volop verkrijgbaar

Iedereen weet dat Tuincentrum Den Helder jaarlijks volledig is ondergedompeld in kerstsferen. "Dat is dit jaar niet anders, maar de gang van zaken is wél anders vanwege de coronapandemie", vervolgt Andrea.

Pick-up point

"Daarom hebben we voor onze klanten die alleen een kerstboom willen aanschaffen een soort van pick-up point achter het tuincentrum ingericht. Ze hoeven dan niet het hele tuincentrum door, maar rijden achterom waar ze een kerstboom uitkiezen, deze betalen per pin, dan hup ermee de auto in en weg zijn ze. De mensen die liever de deur niet uitgaan kunnen via onze webshop een boom - of andere kerstartikelen - uitzoeken welke we dan thuis afleveren."

Openingstijden

Zoals gezegd is het al volop kerst bij tuincentrum Den Helder, dus een bezoekje is zeker de moeite waard. Andrea: "Wel hebben we dit jaar gezorgd voor ruimere paden en wordt een maximum aantal bezoekers per keer gehandhaafd. Om nog meer spreiding te genereren hebben we besloten onze openingstijden van 2 tot en met 4 december en van 7 tot en met 11 december te verruimen tot acht uur 's avonds."

Thema's

De collectie kerstartikelen mag er volgens Andrea ook zijn. "Deze bieden we weer in een aantal thema's aan. Een van de hardlopende thema's is zwart met goud. Maar ook de luipaard- en tijgerprintjes doen het goed, evenals die met olifantjes en girafjes. Daarnaast beschikken we over een zogenaamd eucalyptus-thema met zachtgroene kleuren en tinten van lila en roze. De warme tinten zijn er natuurlijk ook, denk aan bordeauxrood en okergeel."

Doe-het-zelvers

Voor de doe-het-zelvers heeft Tuincentrum Den Helder ook extra artikelen ingekocht. "We zien dat steeds meer mensen het leuk vinden om thuis lekker te 'hobbyen'. Zo hebben we natuurlijk dé trend van het moment; de ring op standaard in huis. En nog veel meer, dus de liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij ons", besluit Andrea.

Tuincentrum Den Helder, Texelstroomlaan 1, Den Helder. Bereikbaar via: 0223 618 858. Zie ook: www.tuincentrumdenhelder.nl