Mieke met haar trouwe metgezel Sheba in de nieuwe showroom.
Mieke met haar trouwe metgezel Sheba in de nieuwe showroom. (Foto: JB/RM)

Vista & Star wordt Starrenburg Wonen!

DEN HELDER - Een nieuwe naam voor Vista & Star? Ja, echt wel. Maar niet alleen de naam is nieuw want er hoort een hagelnieuw pand bij en wat voor één! Met ingang van dinsdag 1 december opent Starrenburg Wonen haar deuren aan de Industrieweg 15C in Den Helder.

Nieuw pareltje in woninginrichting opent deuren

Eigenaresse Mieke Vilt-Starrenburg (53) is er maar wat blij mee én terecht. "We waren stiekem al een beetje aan het rondkijken want we groeiden aan de Polderweg uit ons jasje. Toen we toevallig op ons huidige pand stuitten waren we meteen wild-enthousiast. Ik heb hier de beschikking over maar liefst 200 vierkante meter ruimte om mijn collectie op het gebied van laminaat, vinyl, pvc, karpet, binnen- en buitenzonwering of vitrage optimaal te kunnen presenteren. De winkel is vier keer zo groot als die aan de Polderweg. En wat dacht je van zes eigen parkeerplekken voor de deur?", gaat het in één adem door.

A-locatie

Uiteraard komt er eerst een vers bakkie leut op tafel voordat Mieke uitlegt wat haar deed besluiten deze stap te nemen. "Omdat ik ben opgegroeid in de wereld van woninginrichting. Het is me met de paplepel ingegoten dus de kennis zit in m'n bloed. Ik ben naast m'n werk in de ouderenzorg altijd actief geweest in de woninginrichting. Totdat ik oma werd. Toen ben ik gestopt in de zorg om een dag in de week op m'n kleinkind te passen. Maar de wereld van de woninginrichting liet me niet los. Ik wilde eerst alles op de rit hebben en er voor mijn kinderen zijn, voordat ik een winkel zou openen. Na bijna vijf jaar aan de Polderweg, waar ik met veel plezier op terugkijk, komt nu een droom uit met deze winkel op een heuse A-locatie."

Showroom en outlet

Mieke gaat de winkel samen met haar man Winfried Vilt runnen. "In ons nieuwe pand richten we naast onze aansprekende showroom ook een gedeelte in als outlet. De klant kan bij ons dus terecht voor vloeren vanaf €10,- de vierkante meter tot aan €110,- de vierkante meter en alles daar tussenin. Zo kan ik het 't best omschrijven. We gaan vijf dagen in de week open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Winfried neemt naast zijn schilderwerk (runt een eigen bedrijf in Den Helder, red.) drie dagen in de outlet voor zijn rekening, dus we gaan het lekker samen doen."

Onderscheidend

Mieke vervolgt: "Van huis uit heb ik geleerd dat kwaliteit, service en een goede prijs essentieel zijn als je onderscheidend te werk wilt gaan. Tenslotte beschikken wij over jarenlange ervaring in de branche. Er is enorm veel keus op het gebied van woninginrichting, daarom doen wij zaken met een aantal grote en kleinere merken die net als wij gaan voor goeie kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daar blijven we voor staan. Wel is op onze nieuwe locatie de collectie uitgebreid met onder andere PVC-vloeren van COREtec. Deze vloeren beschikken over een kurklaag waardoor je ze over elke andere vloer heen kan leggen. Ze zijn bovendien warmte-isolerend en geluiddempend."

Openingsaanbieding

Loop eens binnen bij Starrenburg Wonen waar de koffie altijd klaarstaat en een speciale kinderhoek is ingericht, om ongestoord te kunnen rondneuzen. Ondanks de coronacrisis gaat de service van Starrenburg Wonen onverminderd door. Mieke: "Onze stoffeerders meten alles bij de klant thuis in en zorgen ervoor dat alles pico bello wordt afgeleverd, gelegd en geïnstalleerd. Uiteraard op gepaste afstand. Zo had ik graag een gezellige openingsborrel georganiseerd, maar dat zit er nu niet in. Wel hebben we enkele leuke openingsaanbiedingen voor onze klanten in petto. Ik zeg dus: tot gauw ziens!"


Waarbij ze er nog aan toevoegt: "Zonder de hulp van onze familie en vrienden hadden we dit mooie project nooit kunnen realiseren. Daar zijn we hen heel dankbaar voor!"

Zie voor de aanbiedingen de advertentie onder deze tekst of bezoek de website: www.starrenburgwonen.nl










Het nieuwe pand van Starrenburg Wonen.
De Outlet.