Lisette Reijersen van Buuren.
Lisette Reijersen van Buuren. (Foto: Yvonne ten Bruggencate)

Heilooër in beeld

Lisette Reijersen van Buuren

door Yvonne ten Bruggencate

Deze week een dame uit Heiloo die bijna iedereen wel kent. Lisette de eigenaresse van (voorheen de videotheek en) 'Kado & Zo'', de winkel met de meest fantastische cadeautjes in de wijde omgeving. Lisette sprankelt als altijd en geeft hier een klein inkijkje in haar leven.

Lisette Reijersen van Buuren, 44 jaar, ik heb 2 zussen en ben geboren en getogen in Heiloo.
Ik ben 23 jaar samen met Hardley en wij hebben 2 kinderen (Quinn 12 jaar en Jay 10 jaar). Vanaf 1998 ben ik zelfstandig ondernemer in Heiloo, 22 jaar videotheek en 9 jaar Kado & Zo. Het werken in de winkel vind ik nog steeds het leukste wat er is. De inkoop en als het eenmaal in de winkel staat en hangt, de leuke reacties van de klanten, daar word ik blij van.

Wat heeft jou gemaakt tot wie jij nu bent?

Sowieso de opvoeding van mijn moeder en de band die ik heb met mijn zussen, maar ook de relatie met Hardley en natuurlijk onze kinderen. Ook het ondernemerschap heeft mij gemaakt wie ik nu ben.

Waar ben je trots op?

Ik ben heel trots op mijn kinderen. Ook ben ik trots op wat ik heb bereikt met mijn winkel/onderneming.

Wat zou je graag nog eens over doen?

Ik zou eigenlijk niet veel over doen, omdat ik op dit moment heel gelukkig ben. Wat ik wel graag zou willen is even terug in de tijd zodat ik mijn moeder (7 jaar geleden overleden) kan zien en spreken want die mis ik heel erg.

Wat zijn jouw wensen voor de toekomst?

Mijn wens is eigenlijk dat iedereen om mij heen gezond blijft en dat Corona snel weg is en dat alles weer naar het normale gaat.

Welke boodschap zou je mensen willen meegeven?

Ik wil de mensen meegeven dat positiviteit en humor je overeind houden. Niet voor niets is er het spreekwoord: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Verder nog iets?

Ik wil graag mijn klanten bedanken voor hun steun in deze moeilijke tijd.