Uitdaging voor jongeren Uitgeest

UITGEEST - De overheid ziet dat jongeren door de coronacrisis hard worden geraakt en zij wil daarom graag iets doen voor de jongeren in steden en dorpen.

Het programma Jeugd-Aan-Zet biedt financiële mogelijkheden om ook in Uitgeest activiteiten te organiseren voor alle jongeren van 12 tot 25 jaar. Het jongerenwerk en de buurtsportcoaches hebben de handen ineen geslagen en willen graag de mening van jongeren horen. Wat willen zij graag doen? En zijn zij gemotiveerd om zélf de organisatie op hun te nemen? Natuurlijk begeleidt de gemeente hen hierbij.


Jongeren tussen 12 en 25 jaar met een idee voor een culturele en/of sportieve activiteit - coronaperikelen in acht nemend - kunnen zich aanmelden.


De jongerenwerker kiest samen met de buurtsportcoach de mooiste ideeën uit. Vervolgens gaan zij gezamenlijk de plannen uitvoeren. Ideeën kunnen tot uiterlijk 6 januari worden ingediend.


Jongeren uit Uitgeest kunnen bellen (06-53487293, Dimitri) of mailen naar D.vandenBerg@welzijnbergen.nl. Of benader de buurtsportcoach via Instagram: @buurtsportcoach_uitgeest.