Afbeelding
(Foto: Robert van der Eng)

Op het nippertje een kerstdiner

SCHOORL - Ondanks plotselinge maatregelen van de Nederlandse overheid zorgden ISOB basisschool Teun de Jager in Schoorl voor een prachtig last-minute kerstlunch met ondersteuning van een groot aantal lokale flexibele ondernemers. Flexibel, omdat alles een dag naar voren werd gehaald.

Directeur Claudia Helt: ''We zijn ze allemaal ontzettend dankbaar dat zij ook alles naar voren konden halen om ons een dag eerder al te kunnen helpen. En het is natuurlijk fantastisch dat ook alle leerkrachten de groepen in een mum van tijd omgetoverd hadden in een restaurant. De kinderen kwamen in hun mooie kerstoutfit en samen hebben we dit bijzondere schooljaar afgesloten. Nu zijn we allemaal druk in de weer om alles goed te regelen voor het onderwijs op afstand vanaf 4 januari.''

Dankbaar

De fantastische lunch werd verzorgd door diverse lokale restaurants. Ouders betalen hiervoor een kleine bijdrage, zodat het de restaurants, die al in zwaar weer verkeren, geen geld kost. Zo verzorgde bijvoorbeeld sterrenrestaurant Merlet in samenwerking met Ekoplaza soep, quiche en pizza. Sponsorde bakker Mol het stokbrood en zorgde de plaatselijke kaasboer Niek voor de kruidenboter. Ook restaurant de 4sprong verzorgde een leuke box met inhoud.

Toetje

Als toetje kregen ze ijs en brownies van Puur en de Zilte Zoen. ''We zijn de ondernemers erg dankbaar dat ze er samen met ons voor zorgen dat we toch een mooi kerstdiner op school kunnen hebben.”

Sterrenrestaurant Merlet leverde in samenwerking met Ekoplaza soep, quiche en pizza
Als toetje kregen ze ijs en brownies van Puur en de Zilte Zoen
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding