Tante Corry's dag was goed.
Tante Corry's dag was goed. (Foto: aangeleverd)

'Het is een dag om in te lijsten'

HOLLANDS KROON - Als vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Anna Paulowna-Breezand hebben wij met elkaar gezellige kersthangers geknutseld. Op de gebruikelijke afstand natuurlijk. Dit geeft een goed gevoel van samenzijn en binding houden met elkaar en voor elkaar. Want dat is waar het om draait", meldt Esther Ammerlaan, namens het bestuur van de Zonnebloemafdeling Anna Paulowna-Breezand.

"Zeker in deze donkere tijd van het jaar willen ook wij onze gasten extra aandacht geven. Zo ook zijn we bij tante Corry geweest om haar een kerstpakketje te overhandigen. Hierin zat ook een prachtige Amaryllis gesponsord door de Kapiteyn Group te Breezand."

Esther: "Als dank kregen we een kop koffie en een heerlijke kerstkrans van tante Corry. Maar het allermooiste was dat ze ontelbaar keer opnoemde hoe blij ze hiermee was, dat haar hele dag weer goed was en ze zei: "Het is een dag om in te lijsten!” Dit is waar we het voor doen! Wij wensen iedereen een warme kerst toe en een gelukkig maar vooral gezond 2021!"

De Zonnebloem en kerst, op afstand maar toch dichtbij!