Vredeskerk in Den Helder.
Vredeskerk in Den Helder. (Foto: aangeleverd)

Stemmen Top2000kerkdienst.nl

DEN HELDER - Op de website Top2000kerkdienst.nl is een overzicht te zien van alle diensten door het hele land. Voor de bezoekers bestaat ook in Den Helder de mogelijkheid om een stem uit te brengen voor de Top2000-kerkdienst. De organisatie is benieuwd naar de uitkomst van de stemming, omdat mogelijk door de coronapandemie de uitslag anders is dan vorig jaar.

Vooraf aanmelden

Pastor André Martens gaat voor in deze kerkdienst. Omdat een volle kerk in deze tijd niet mogelijk is, worden digitale technieken ingezet. Berichten en gebedsintenties worden onder andere gedeeld via WhatsApp. Daarnaast wordt de dienst ook uitgezonden via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10208

Vanwege de coronamaatregelen mag maar een gelimiteerd aantal mensen aanwezig zijn tijdens de dienst en is vooraf aanmelden noodzakelijk. Aanmelden voor de dienst kan door een mail te sturen naar top2000@pkndenhelder.nl. De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis, bij de uitgang wordt gecollecteerd voor de kerstcampagne van Kerk in Actie voor vluchtelingenkinderen Griekenland.

De Top2000 kerkdienst wordt 27 december gehouden in de Vredeskerk aan de Torplaan 26 in Den Helder. De aanvang is 16.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen bij Frieda Lindeman-Witteveen (PKN Den Helder). Email: top2000@pkndenhelder.nl. Telefoonnummer: 06-20696920.