Helderse Vallei beperkt open tijdens kerstvakantie.
Helderse Vallei beperkt open tijdens kerstvakantie. Foto: aangeleverd

Openingstijden kerstvakantie Helderse Vallei

DEN HELDER - Niemand zal het ontkennen… 2020 was een roerig jaar. Begin november werden de deuren van de Helderse Vallei gesloten door de maatregelen omtrent het terugdringen van corona, opnieuw voor een periode van twee weken. De medewerkers werkten grotendeels thuis, op de dierverzorgers na.

Veiligheid van bezoekers, medewerkers en dieren staat voorop

Op maandag 21 december is De Helderse Vallei extra geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Maar vanaf vrijdag 25 december 2020 tot en met vrijdag 1 januari 2021 is De Helderse Vallei gesloten vanwege de te verwachten drukte en het risico hiervan in verband met COVID-19.

Feestdagen

De veiligheid van de bezoekers, medewerkers en dieren staat voorop. Daarom is besloten om naast de feestdagen ook alle dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw te sluiten.

ThuisChallenge

Soms lijkt het alsof er in de winter weinig te beleven valt in de natuur. Maar niets is minder waar!! Dat ontdek je tijdens de ThuisCallenge van De Helderse Vallei! Tijdens deze nieuwe Challenge ontdek je de winterse natuur in het bos, op het strand en in de tuin of het park. Je gaat dus lekker gezond buiten op pad.


Doe je mee? Meld je snel aan via deheldersevallei.nl