V.l.n.r. Eigenaar Uitgekookt Johan van Marle met Jonnie en Thérèse de Boer.
V.l.n.r. Eigenaar Uitgekookt Johan van Marle met Jonnie en Thérèse de Boer. (Foto: aangeleverd)

Thuis uit eten met Jonnie en Uitgekookt

REGIO - December is de maand van gezelligheid, samen zijn en lekker eten. Maar dit jaar ziet het er toch iets anders uit. Jonnie Boer, eigenaar van restaurant De Librije, maakt het dankzij een samenwerking met maaltijdservice Uitgekookt voor heel Nederland mogelijk om te genieten van zijn ‘Zwolse stooftafel’.

Deze stooftafel kookt hij een paar keer per jaar, thuis in eigen keuken, voor familie en vrienden. Sommelier en echtgenote Thérèse zorgt voor de wijn. Hiermee wil ze het voor alle Nederlanders mogelijk maken om te genieten van Jonnies kookkunsten. Om de dinerbox te realiseren, zochten Jonnie en Thérèse een betrouwbare partner. Zodoende klopten ze aan bij Uitgekookt, een vooruitstrevende maaltijdservice die bezorgt in heel Nederland. Eigenaar Johan van Marle: “Wij weten natuurlijk als geen ander hoe je heel Nederland voorziet van verse gerechten met onze dagverse maaltijden. Ook hopen we hiermee toch wat extra feestelijkheid aan huis te bezorgen.” De Zwolse stooftafel is een proeverij voor twee personen, bestaande uit 12 gerechtjes en inclusief wijn van Thérèse en een dessert van het seizoen. Typisch Hollandse wintergerechten met een avontuurlijke twist, waaronder buikspek met 5-spice, Zwolsche stoof en bitterzoete sambalspruiten. "Pure ingrediënten, spannende specerijen en bijzondere smaakcombinaties”, aldus Jonnie Boer. "Perfect om op een koude decemberavond met z'n tweeën van te genieten.”

Bestellen

De dinerbox is exclusief verkrijgbaar via Uitgekookt.nl en kost 69 euro. De box wordt geleverd op donderdag of vrijdag en is tot en met de zondag erop houdbaar in de koelkast. De helft van de gerechtjes hoeft slechts nog verwarmd te worden in de oven. Bestellen via www.uitgekookt.nl of 085-0406065.