Toch goed nieuws van de bibliotheken, ondanks de strenge lockdown.
Toch goed nieuws van de bibliotheken, ondanks de strenge lockdown. (Foto: Pixabay)

Afhaalservice bieb weer opgestart

REGIO - Ondanks de harde lockdown heeft Bibotheek Kennemerwaard toch goed nieuws: de afhaalservice is direct gestart! Dit betekent dat leden online boeken kunnen reserveren en afhalen bij hun eigen bibliotheek. De openingstijden van de Afhaalservice en de spelregels staan op www.bknw.nl/afhaalservice.

Online via 'Mijn Bibliotheek' of via de bibliotheek Wise app kunnen materialen worden gereserveerd. Geef bij reservering aan in welke vestiging je de materialen wilt ophalen. Als de reservering voor je klaar staat krijg je per email een afhaalbericht en kun je de reservering ophalen in de door jou aangegeven bibliotheek. De actuele openingstijden per vestiging staan op www.bknw.nl/openingstijden..

Veiligheid staat voorop

Voor de veiligheid worden bij het afhalen de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Kom zoveel mogelijk alleen naar de bibliotheek, houd anderhalve meter afstand en draag een mondkapje bij je bezoek. Wil je graag gebruik maken van deze service maar ben je nog geen lid? Profiteer van de december-actie: drie maanden gratis lidmaatschap bij een jaarabonnement! Meer info op www.bknw.nl/december. Meer weten of hulp nodig bij het online reserveren? Neem dan contact op via klantenservice@bibliotheekkennemerwaard.nl of bel 072-5156644 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur).