Dorien Veerman van Monuta Veerman
Dorien Veerman van Monuta Veerman (Foto: aangeleverd)

Keurmerk Uitvaartzorg met Monuta Veerman

BERGEN/HEILOO - Als iemand van wie u houdt overlijdt, komt er veel op u af. De eerste dagen staan in het teken van het regelen van de begrafenis of crematie. Een uitvaartverzorger biedt uitkomst. De uitvaartverzorger is zeer bepalend voor de kwaliteit van de dienstverlening. Maar hoe kiest u de juiste? Het Keurmerk Uitvaartzorg helpt u hierbij. Uitvaartondernemingen met dit Keurmerk bieden namelijk zonder uitzondering hoge kwaliteit. Hun uitvaartverzorgers begeleiden u op een deskundige, betrouwbare en transparante manier. Uitvaartverzorger Dorien Veerman van Monuta Veerman staat ingeschreven in het Register Uitvaartverzorgers en is gecertificeerd volgens het Keurmerk Uitvaartzorg. U bent verzekerd van uitstekende kwaliteit in de totale dienstverlening bij de verzorging van de uitvaart door Dorien Veerman.

Uitvaartverzorger Dorien Veerman van Monuta Veerman is gecertificeerd volgens het Keurmerk Uitvaartzorg

Register

Op www.keurmerkuitvaartzorg kunt u kijken welke uitvaart ondernemers in het register staan ingeschreven. In dit register zijn uitvaartverzorgers opgenomen die werken voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) hebben behaald én kunnen aantonen dat zij voldoende ervaring opdoen en nascholing volgen.

De zes zekerheden

U kunt bij uitvaartondernemingen met een Keurmerk Uitvaartzorg rekenen op de zes zekerheden. U kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening van alle keurmerkhouders aan deze zes kwaliteitseisen voldoet.

Periodiek toetst een onafhankelijke certificatie-instelling of zij nog aan deze hoge eisen voldoen. De zes zekerheden zijn 'heldere afspraken over de uitvoering', 'transparante kostenbegroting binnen 24 uur, 'goede organisatie van de uitvaar, 'bekwaam personeel', 'doelmatige klachtenafhandeling' en 'klanttevredenheidsonderzoek'.

Meer weten over Dorien? Kijk wat families van haar dienstverlening vinden op: monutaveerman.nl. Kennismaken met Dorien? Ik kom graag bij u langs. Bel 072 – 204 0440 of mail: dveerman@monuta.nl