Jongeren, denk na en doe mee!
Jongeren, denk na en doe mee! (Foto: aangeleverd)

Jongeren, denk na en doe mee!

UITGEEST - De overheid ziet, dat jongeren door de coronacrisis hard worden geraakt en zij willen daarom graag iets doen voor de jongeren. Het programma Jeugd-Aan-Zet biedt financiële mogelijkheden om ook in Uitgeest activiteiten te organiseren voor alle jongeren van 12 tot 25 jaar.

Het jongerenwerk en de buurtsportcoaches in de BUCH gemeenten hebben de handen ineen geslagen en willen graag de mening van jongeren horen. Wat willen zij graag doen? En zijn ze gemotiveerd om zélf de organisatie op zich te nemen?

Begeleiden

De buurtsportcoaches gezamenlijk: "Natuurlijk begeleiden wij de jeugd tussen 12 met 25 jaar hierbij als zij een goed idee hebben voor een culturele en of sportieve activiteit de komende maanden. De jongerenwerkers kiezen samen met de buurtsportcoaches de mooiste ideeën uit, vervolgens gaan zij de plannen uitvoeren."

Ideeën zijn welkom vóór 6 januari 2021. Jongeren uit Uitgeest kunnen die indienen via tel. 06-53487293 (Dimitri) of mailen naar D.vandenBerg@welzijnbergen.nl. Of benader de buurtsportcoach via Instagram: @buurtsportcoach_

uitgeest.

De jeugd is aan zet.