Liesbeth heeft vast een kopje koffie ingeschonken.
Liesbeth heeft vast een kopje koffie ingeschonken. (Foto: Aangeleverd)

Koffiemachine dankbaar ontvangen

HEERHUGOWAARD – Dolblij zijn de 37 bewoners van het Tamarixplantsoen in Heerhugowaard met hun prachtige nieuwe koffiemachine. “De mensen zijn gek op hun kopje koffie, dus dit prachtige cadeau van de Rabobank is hier met open armen ontvangen”, aldus Liesbeth de Wild, locatiemanager van het Tamarixplantsoen, een woonlocatie van stichting Philadelphia.

“We hadden al een koffiemachine, maar dit is een heel groot gebouw, twee verdiepingen hoog. Een extra koffiemachine is zeker geen overbodige luxe”, aldus Liesbeth. Het was stichting De Waaier die ervoor zorgde dat Rabobank en Philadelphia met elkaar in contact kwamen. ”Dat ging eigenlijk heel toevallig. Ik zag een bericht op de Facebookpagina van De Waaier, waarop Rabobank een aantal koffiemachines aanbood voor maatschappelijke organisaties zoals de onze. In de zomer al werd de machine gebracht. Een geweldige verrassing voor onze bewoners. De machine wordt sindsdien veel gebruikt."


"We zijn zowel Rabobank als De Waaier zeer dankbaar voor dit mooie cadeau. En wat fijn dat we in deze regio een organisatie als De Waaier hebben, die bedrijven motiveert om een actieve bijdrage te leveren aan hun maatschappelijke omgeving!”, besluit Liesbeth.