Omring helpt u graag verder.
Omring helpt u graag verder. (Foto: Bertil van Beek)

Een veilig en vertrouwd gevoel met Omring Personen- alarmering

REGIO - “Dankzij deze alarmknop kon ik na een beroerte en een intensief revalidatietraject weer terug naar mijn eigen huis. Door mijn deels verlamde rechterkant was ik instabiel en zou de kans dat ik een keertje zou vallen in huis aanzienlijk zijn. Met personenalarmering is er binnen enkele minuten iemand bij je om te helpen. Dat heeft mij enorm gerustgesteld!”, aldus mevrouw Beintema.

Uit de praktijk blijkt dat als ouderen de alarmknop eenmaal hebben, ze meer ontspannen in het leven staan: er is altijd hulp binnen handbereik.

Werking

Met personenalarmering kunt u altijd snel een eenvoudig hulp inschakelen. Gewoon met één druk op de knop. U kunt kiezen voor een polszender of halszender. De zender draagt u in en om huis en is waterdicht zodat u deze zelfs kunt dragen onder de douche.

In geval van nood

U kiest zelf wie u, in geval van nood, komt helpen. U krijgt altijd verbinding met de alarmcentrale. Deze is dag en nacht bereikbaar. Afhankelijk van uw keuze neemt de alarmcentrale contact op met een familielid, bekende of met Omring.

Contact

Neem contact op via 088 2068910, mail naar service@omring.nl of kijk op www.omring.nl/personenalarmering. Wij helpen u graag verder.