Karolina Saban: "Soprano ICE vernietigt zeer effectief ongewenste haargroei en het is ook vrijwel pijnloos."
Karolina Saban: "Soprano ICE vernietigt zeer effectief ongewenste haargroei en het is ook vrijwel pijnloos." (Foto: Theo Annes)

Soprano ICE: veilige en pijnloze laserontharing

HOORN - Grand Beauty Lounge & Laser Center is een schoonheidssalon in Hoorn waar je terecht kunt voor huidverbetering en diode laserontharing met de Soprano ICE Laser. Na enkele sessies is scheren of waxen nooit meer nodig!

Karolina Saban (35), eigenaresse van Grand Beauty Lounge & Laser Center, is als schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in het ontharen met de Soprano ICE Laser, maar ook in skin care en permanente make-up. Ze is moeder van vijf jongens en haar salon is de eerste in Hoorn die werkt met de Soprano ICE Laser, die geschikt is voor alle huid- en haartypes, dus ook voor lichtere haarkleuren en donkere huidtypes.


"De Soprano ICE Laser vernietigt zeer effectief ongewenste haargroei", vertelt Karolina. "En goed om te weten: de behandelingen zijn vrijwel pijnloos, maar niet gevoelloos! Dit komt door de geavanceerde koeltechnologie. Wij werken met de juiste behandelstanden en methoden, zodat we zo effectief mogelijk kunnen behandelen. Op deze manier proberen we met zo weinig mogelijk behandelingen het gewenste resultaat te bereiken."

Patiƫntveiligheid en kwaliteit

Uit ervaring is gebleken dat gemiddeld tussen de zes en tien behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat met de Soprano ICE. Ondertussen zijn bij de schoonheidssalon van Karoline al veel klanten heel tevreden de deur uitgelopen. "Karolina's enthousiasme over de Soprano ICE werkt aanstekelijk", aldus Natascha, een van Karolina's klanten. "Zij is net zo blij met de positieve resultaten als ik. Misschien nog wel blijer. In de salon van Karolina voel je je bij binnenkomst meteen heel welkom."

Gratis proefbehandeling

Zelf ervaren hoe de Soprano ICE aanvoelt? Maak een afspraak voor een intake en gratis proefbehandeling van de oksel. Leuk om te weten: wie zijn of haar gezicht wil laten ontharen met de Soprano ICE Laser, betaalt nu geen 99 euro, maar 50 euro per behandeling. Deze actie loopt tot het einde van dit jaar.

Grand Beauty Lounge & Laser Center, Gedempte Turfhaven 3 in Hoorn. Meer informatie: www.grandbeautylounge.nl of 0229-785934.