Arja Broere is gespecialiseerd in Afvallen en Stoppen met roken.
Arja Broere is gespecialiseerd in Afvallen en Stoppen met roken. (Foto: Aangeleverd)

Stoppen met roken en/of afvallen?

HOORN / AMSTERDAM - Arja Broere heeft na de Covid-pauze van dit jaar de locatie in Hoorn weer geopend. Arja is een ervaren therapeut en maakt gebruik van Auriculo-therapie oftewel oor-acupunctuur.

Auriculo-therapie is een natuurlijke therapie waarbij verschillende punten (zenuwuiteinden) in en om het oor worden gestimuleerd door kleine steriele chirurgisch stalen puntjes.Op deze manier is het mogelijk om allerlei problemen te behandelen of symptomen te verlichten.

Stoppen met roken

Stoppen met roken gaat moeiteloos door de combinatie van ooracupunctuur met een persoonlijke begeleiding. De puntjes zorgen ervoor dat je lichaam gaat ontgiften, dat je psychische rust ervaart en dat je weinig/geen last hebt van ontwenningsverschijnselen. De combinatie van ooracupunctuur met een persoonlijke begeleiding èn een kleine aanpassing van uw levensstijl zorgen er voor dat u uw streefgewicht haalt zonder te lijnen. De puntjes onderdrukken het hongergevoel, zorgen voor een snellere vetverbranding èn verminderen de zoetbehoefte.

Locatie Hoorn: 23 oktober, 20 november, 18 december in cultureel Wijkcentrum de Huesmolen. Locatie Amsterdam: data in overleg. Afspraken voor beide locaties uitsluitend op afspraak. Richtlijnen en hygiënenormen van het RIVM worden strikt nageleefd. Meer informatie of afspraak maken? Arja Broere via 020 8203090 of arja.b62@gmail.com.