Het echtpaar Bouma begon in 2010 hun hoorstudio aan huis.
Het echtpaar Bouma begon in 2010 hun hoorstudio aan huis. (Foto: aangeleverd)

'Uw Audicien aan Huis' viert tienjarig bestaan

HOOGWOUD - Hoorspecialist 'Uw Audicien aan Huis' in Hoogwoud biedt al tien jaar topservice op het gebied van hoortesten en hoorhulpmiddelen. Dit jubileum wordt gevierd met mooie kortingen op toptoestellen. Start voor eind november een vrijblijvende proef en profiteer!

Het echtpaar Aitze en Joke Bouma begon in 2010 hun hoorstudio aan huis. Aitze: "Ik ben gecertificeerd audicien en mijn vrouw beheert de administratie, agenda en ondersteunt waar ze kan. Onze hoorstudio is voorzien van ultramoderne apparatuur en een gecertificeerde hoorcabine. Iedereen kan bij ons terecht voor alle hoorhulpmiddelen op maat, er is vrije keuze in type hoorapparaten en altijd vrijblijvend op proef."

Uniek aan 'Uw Audicien aan Huis' zijn de huisbezoeken voor mensen die slecht ter been zijn en de servicepunten waar Aitze ook klanten ontvangt. "Hiermee kan ik een groter gebied bedienen. Op vrijdag ben ik te vinden bij Nick Gras Optiek in Wieringerwerf en op zaterdag bij Van Dijk Optiek in Hippolytushoef."

De Hoorspecialist staat bekend om de persoonlijke aandacht en goede service. Joke: "Dat is het voordeel als je met zijn tweetjes bent. De lijntjes zijn kort en hierdoor hebben wij een sterke band met onze klanten opgebouwd. Op naar de volgende tien jaar!"

Uw Audicien aan Huis, Herenweg 102 in Hoogwoud. Langskomen kan uitsluitend op afspraak via 0226-354713 of info@uwaudicienaanhuis.nl . Meer informatie: www.uwaudicienaanhuis.nl .