Revalideren bij Samen. Deze foto is voor de corona crisis gemaakt .
Revalideren bij Samen. Deze foto is voor de corona crisis gemaakt . (Foto: Marijke Trienekens)

Revalideren bij Samen

Heeft u net een operatie gehad of heeft u last van de gevolgen van een aandoening of ziekte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen te Schagen kunt u terecht voor een uitgebreid revalidatietraject.

U kunt bij ons rekenen op een hoge kwaliteit van zorg en behandeling. Wij staan klaar met een specialistisch team, met onder andere artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten om samen met u en uw naasten te werken aan uw behandeldoelen en herstel.

Optimale revalidatiefaciliteiten

Ons onlangs gemoderniseerde revalidatiecentrum beschikt over alle revalidatiefaciliteiten voor een optimaal revalidatietraject. U verblijft in een modern ingericht kamer. Een zwembad, oefenzalen, fitnessapparatuur en ontspanningsruimtes staan tot uw beschikking. Ook kunt u gebruik maken van onze interactieve beeldschermen voor oefen- en spelvormen. Dit wordt ‘serious gaming’ genoemd.

Weer thuis

Als u weer thuis bent en uw revalidatiedoelen nog niet zijn behaald, gaat het revalidatietraject verder. U slaapt thuis en komt overdag naar het revalidatiecentrum voor behandeling door onze therapeuten. Indien noodzakelijk kunnen zij ook bij u thuis langskomen. We werken nauw samen met Thuiszorg Samen.

Kosten

Geriatrische revalidatiezorg (GRZ) wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars met uitzondering van Caresq.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze revalidatieafdeling? Bel 088 - 619 4100 om een afspraak te maken.