Beeldschermactie als herfst-, Sinterklaas- en kerstcadeau

Mulder Optiek kleurt de herfst in en knalt het jaar uit met opvallende beeldschermacties. Bij aankoop van een montuur uit onze beeldschermcollectie van het Amerk Rodenstock krijgt u 50% korting op de standaard glazen. Of kies voor de vrije keuze uit de totale collectie monturen en ontvang 50% korting op de maatwerk glazen. Deze acties zijn geldig tot en met 31 december.

Een beeldschermbril is voor veel werkenden dé oplossing om de ogen te beschermen tegen continu ‘blauw licht’ dat van de pc of laptop afstraalt en sowieso teveel inspanning. Andere uitdagingen voor uw ogen: snel focussen op verschillende afstanden, eentonig beeldschermwerk, slechte verlichting en droge ogen vanwege onregelmatig knipperen. Waarbij wij met verschillende afstanden niet alleen bedoelen het verschuiven van uw bureaustoel waardoor u afwisselend op meer of minder centimeters van uw beeldscherm afzit. Nee, op het werk moeten uw ogen zich ook aanpassen aan grotere afstanden: van uw bureau en monitor tot uw collega's. Dit kan erg vermoeiend zijn. Beeldschermwerk leidt vaak tot droge ogen, hoofdpijn of gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing: een beeldschermbril met beeldschermglazen van een gerenommeerd merk als Rodenstock.

Het A-merk heeft naar onze mening en van het bedrijf zelf nu de beste collectie ooit voortgebracht. Met als sterkhouders:

* Ongeëvenaard zicht op het werk dankzij de op maat gemaakte brillenglazen

* Krasbestendige en onderhoudsvriendelijke coating waardoor u langdurig plezier hebt van uw brillenglazen

* Ontspannener stand van hoofd en lichaam door de optimale gezichtsvelden

* Met innovatieve coating die blauw licht filtert voor een uitgebalanceerd bioritme

U zult echt wel iets meer moeten om de aankoop zinvol te laten zijn. Een beeldschermbril aanschaffen heeft nut als u achter uw computer ergonomischer wilt werken, tijdens beeldschermwerk een multifocaalbril draagt, tijdens beeldschermwerk een leesbril draagt of na beeldschermwerk moeilijk in slaap komt. Het geheim van de smid: de Rodenstock Ergo® beeldschermglazen zijn de enige glazen die individueel afgestemd kunnen worden op typische werkafstanden en oogbewegingen en die een groter gezichtsveld hebben waar dat juist voor u van belang is.

Maatwerk is daarbij alles en daarbij komt de meerwaarde van Mulder Optiek en Pastoor Optiek om de hoek kijken. Voordat uw bril van Rodenstock op maat gemaakt wordt, worden tal van persoonlijke parameters van beide ogen gemeten en wordt er bovendien gekeken of de bril bij uw gezichtsvorm past. Door middel van innovatieve technologieën wordt een bril gemaakt die perfect afgestemd is op uw ogen en uw gezicht. Hierdoor ziet u beter en scherper dan ooit tevoren.

Tenslotte: Rodenstock onderscheidt zich niet alleen met beeldschermbrillen, maar ook met brillen voor in de auto: de Rodenstock Road brillenglazen zorgen ervoor dat u bij slecht weer en in het donker beter ziet doordat u afstanden beter inschat en hinderlijke schitteringen worden weg-gefilterd.

Jan Lont van Pastoor Optiek en Mulder Optiek.