LPG voelt meer als een ontspannende massage.
LPG voelt meer als een ontspannende massage. (Foto: aangeleverd)

LPG Endermologie Bindweefsel Massage

LPG® werkt met de gepatenteerde endermologie® huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden. Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met vibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt aan huidverbetering.

Een LPG Endermologie behandeling voor lichaam en gelaat zorgt voor celstimulatie van de huid, een optimale doorbloeding met als resultaat dat de huid strakker wordt, plaatselijk vet verbrandt en cellulite vermindert. Vetophopingen worden door een natuurlijk proces afgebroken en de huid wordt steviger en gezonder door de aanmaak van collageen.”

De behandeling is een mechanische bindweefselmassage. Voordeel: daardoor is het efficiënter en pijnvrij. Het is een intensieve vacuümtechniek, waardoor de cellen als het ware wakker worden en collageen wordt aangemaakt.

Een manuele bindweefselmassage is vaak pijnlijk, LPG voelt meer als een ontspannende massage.

Daarnaast is het veilig en glijdt het apparaat makkelijk over de huid door de bodysuite die je aantrekt. Je huid wordt dus tegelijkertijd beschermd en gemasseerd.

Je figuur wordt strakker, je huid steviger en je cellulite vermindert, daarnaast is het aan te raden om gezond te eten en voldoende te sporten naast deze behandeling voor het optimale resultaat.


Pastoor Koopmanweg 14, 1784 NX Den Helder.

06 23461096

viliquebeautylifestyle.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding