Mooie pantoffels te koop bij Frans Freijser.
Mooie pantoffels te koop bij Frans Freijser. (Foto: aangeleverd)

Herfst; Tijd voor pantoffels!

SANTPOORT - NOORD - Frans Freijser, al bijna 30 jaar gevestigd in de Hoofdstraat in Santpoort Noord, heeft niet alleen al die tijd vakkundige schoenreparatie te bieden, maar ook een zeer uitgebreide collectie pantoffels.

Vanuit de gehele regio weet men de winkel nu wel te vinden. Of het nu gaat om de bekende Bernardino Spaanse slof vanaf € 14,95 of om de luxe vachtpantoffels van het Engelse merk Draper, in diverse maten en kleuren zijn deze het gehele jaar voorradig. Vooral nu het 's-avonds al snel donker en killer wordt, is het toch wel heel prettig om een paar comfortabele pantoffels bij de hand te hebben.

In de meeste schoenwinkels is maar een beperkte keuze, maar bij Freijser is er vanaf maat 15 voor de allerkleinsten tot en met maat 50 voor volwassenen een ruime keus. Wat nu ook bijzonder in de smaak valt zijn de pantoffels van het Oostenrijkse merk Giesswein, die zijn geheel gemaakt van zuiver scheerwol, waarvan de zool gedrenkt is in een latex (rubber) bad, zodoende biedt deze pantoffel niet alleen de comfortabele warmte van wol maar ook de stabiliserende en koud werende werking van de latex zool.

Heb je echt last van koude voeten, dan zijn de vachtpantoffels voorzien van cosy lederen zool wellicht een oplossing, uitermate licht en comfortabel. Ook is er veel vraag naar pantoffels met een zachte en dempende zool die vooral de bewoners van appartementen prefereren. Kortom, voldoende vakkennis, ook op het gebied van koffers, tassen, lederwaren en natuurlijk de schoenmakerij die al vele generaties wordt voortgezet, onder 't motto "goedkoper kan altijd maar beter zelden", alles is te vinden in Santpoort Noord, Hoofdstraat 193. Geopend vanaf maandag 14.00 tot zaterdag 17.00 uur.

www.fransfreijser.nl.