Zeg maar dag tegen rugpijn.
Zeg maar dag tegen rugpijn. (Foto: Maurice Tiggeler)

‘Dag tegen Rugpijn’: 3 november 2020

HEEMSTEDE – Lage rugpijn is inmiddels volksziekte nummer 1. Ongeveer twee miljoen mensen hebben last van rugpijn. De chiropractor kan dit vaak oplossen door middel van effectieve behandelingen en professionele advisering. Jaarlijks vinden ruim een miljoen behandelingen per jaar plaats in Nederland door NCA chiropractoren.

Chiropractor universitair geschoold

Chiropractie Munksgaard doet mee aan de ‘Dag tegen Rugpijn’ en biedt in de week van 3 november een gratis rugcheck aan. Als u last heeft van uw rug, dan bent u van harte welkom om kennis te komen maken. Er wordt alleen op afspraak gewerkt (tel: 023-5290506).

Succesvolle behandeling

Belangrijk om te weten is dat de chiropractor een universitair geschoolde specialist is op het gebied van rugklachten, nekklachten en andere klachten met een oorsprong in de wervelkolom, het zenuwstelsel en de spieren en gewrichten. De chiropractor is opgeleid om onderzoek te doen naar de oorzaak van de klachten en deze succesvol te behandelen.

Pijnloze behandelingsmethode

In de praktijk in Heemstede wordt bovendien gebruikt gemaakt van een succesvolle behandelingsmethode voor o.a. hernia klachten, spinale stenose, ischias en degeneratie van de tussenwervelschijven. Dit gebeurt met de ‘decompressietafels’. Dit is een pijnloze behandelingsmethode, waarbij een operatie vaak kan worden voorkomen.


Meer informatie vindt u op www.munksgaard.nl Herenweg 80A, 2101 MN Heemstede.