Ga ook op pad met een camper. (Foto: aangeleverd).
Ga ook op pad met een camper. (Foto: aangeleverd). (Foto: aangeleverd)

Kamperen en reizen met de camper is echt leuk!

REGIO - 2020 is het jaar waarin vele zowel Nederland als het kamperen en het camperreizen hebben ontdekt. Wat is ons land mooi en hoe leuk is het kamperen. Je las en hoorde het overal.

Voor wie ook van deze leuke vakanties wil gaan genieten en vrij wil zijn en zelf wil kunnen bepalen of men nu links of rechts af gaat en naar het zuiden of het noorden reist houdt DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom De Zilk van 24 oktober tot en met zondag 1 november haar jaarlijkse presentatieshow.

Extra koopzondagen

Bij DE JONG vindt men de grootste keuze aan nieuwe, gebruikte en ex-verhuur campers, caravans en bus campers. Hiernaast biedt DE JONG een prachtige collectie voortenten en luifels en vindt men in de grote Kampeer- & outdoorwinkel alles dat het kamperen en buitenleven zo fijn maakt. Naast 2 extra koopzondagen op 25 oktober en 1 november heeft DE JONG de gehele maand oktober vele aantrekkelijke aanbiedingen.

Veilig en coronaproof

Bij DE JONG is de showroom en het showterrein groot en geniet men op een veilige en rustige manier van al hetgeen ze te beiden hebben. DE JONG Kampeer & Recreatie vindt men aan de Beeklaan 18a - 24a in Hillegom De Zilk en DE JONG is tijdens de presentatieshow geopend van dinsdag tot en met zondag.


Meer informatie is te vinden op www.dejongrecreatie.nl.